U petak, 29. svibnja u 20 sati održat će se humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje, 5. humanitarne akcije Sve za našu djecu u organizaciji regionalne televizije Kanal Ri i Udruge Riječko srce.

Koncert je završnica 5. humanitarne akcije Sve za našu djecu kojoj je cilj  prikupiti sredstva za kupnju defibrilator-monitora Klinici za infektologiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Na Trgu Riječke rezolucije, pred ograničenim brojem gledatelja, nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača.

Zbog epidemioloških preporuka koncertu će prisustvovati 200 posjetitelja koji su putem društvenih mreža i putem programa Kanla Ri osigurali svoje besplatne ulaznice. Ulazak u prostor Trga Riječke Rezolucije tijekom trajanja koncerta neće biti moguć.

Organizatori zahvaljuju građanima na razumijevanju i podsjećaju da  koncert mogu pratiti u prijenosu na Kanalu Ri.

Iz call centra u studiju Kanala Ri javljat će se djelatnici riječkog KBC-a, upravo oni koji su bili na prvoj crti obrane od COVID-19 infekcije.

Podsjećamo, sredstva za ovu humanitarnu akciju mogu se donirati i pozivom na broj telefona 0609009. Pozivom se donira 5 kn + PDV.

Također, donirati se može i na podračun akcije: IBAN HR7224020061500076960.

Klinički bolnički centar Rijeka i njihovi zaposlenici pomažu nama. Ovo je prilika da mi pomognemo njima!

U dosadašnjim akcijama Sve za našu djecu u organizaciji Udruge Riječko srce i Kanala Ri prikupljeno je gotovo 500 tisuća kuna s kojima su uređene igraonica i čekaonica na Dječjoj onkologiji i hematologiji na Kantridi te senzorne sobe u OŠ Pećine za slijepe i slabovidne učenike i u Udruzi za sindrom Down Rijeka 21.

Pokrovitelji humanitarne akcije su Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.

Skip to content