U petak, 29. svibnja 2020. godine, na Trgu Riječke rezolucije u Rijeci, u 20.00 sati, održat će se humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje, 5. humanitarne akcije Sve za našu djecu koju organiziraju regionalna televizija Kanal Ri i Udruga Riječko srce.

Koncert je završnica 5. humanitarne akcije Sve za našu djecu kojoj je cilj  prikupiti sredstva za kupnju defibrilator-monitora Klinici za infektologiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Na Trgu Riječke rezolucije, pred ograničenim brojem gledatelja, nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača. 

Zbog epidemioloških preporuka  koncertu će prisustvovati 200 posjetitelja koji su putem društvenih mreža i putem programa Kanla Ri osigurali svoje besplatne ulaznice. Ulazak u prostor Trga Riječke Rezolucije tijekom trajanja koncerta neće biti moguć.

Organizatori zahvaljuju građanima na razumijevanju i podsjećaju da  koncert mogu pratiti u prijenosu na Kanalu Ri.

Iz call – centra u studiju Kanala Ri javljat će se djelatnici riječkog KBC-a, upravo oni koji su bili na prvoj crti obrane od COVID-19 infekcije.

Podsjećamo, sredstva za ovu humanitarnu akciju mogu se donirati i pozivom na broj telefona 0609009. Pozivom se donira  5 kn + PDV.

 U dosadašnjim akcijama Sve za našu djecu u organizaciji Udruge Riječko srce i Kanala Ri prikupljeno je gotovo 500 tisuća kuna s kojima su uređene igraonica i čekaonica na Dječjoj onkologiji i hematologiji na Kantridi te senzorne sobe u OŠ Pećine za slijepe i slabovidne učenike i u Udruzi za sindrom Down Rijeka 21.

Pokrovitelji humanitarne akcije su Grad Rijeka i Primorsko- goranska županija.

Ured Grada Rijeke
Suradnica za odnose s medijima
Gordana Brkić Žagar

Skip to content