Pred početak sjednice Županijske skupštine, održane u dvorani Centra Zamet župan Zlatko Komadina sa suradnicima, predsjednikom ŽS Erikom Fabijanićem, pročelnikom Ureda županije Goranom Petrcom, pročelnicom UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonjom Šišić i voditeljicom Kabineta župana Erminom Duraj susreo se u prostorijama MO Zamet s predstavnicima Mjesnog odbora Zamet i predstavnicima udruga s područja Zameta.

Bila je to prilika za razgovor o dosadašnjim aktivnostima i suradnji kao i planovima rada za budućnost.

Župan Zlatko Komadina istaknuo je kako je održavanje sjednice Županijske skupštine u dvorani Zamet bila prilika da se posjeti i domaćine u MO Zamet.

Razgovaralo se o radu udruga koje djeluju na području Zameta a dotaknute su i dvije zanimljive teme – skoro otvaranje Zametske pećine, najvjerojatnije 2021. godine te priprema knjige o povijesti Zameta koju piše g. Tomo Pilepić, a za koju postoji nada da će svijetlo dana ugledati  već ove godine.

Predsjednik MO Zamet Srđan Srdoč istaknuo je kako županija kroz svoju prisutnost  i podršku pomaže u realizaciji kvalitetnih projekata, te je izražena vjera u nastavak suradnje, tim više što na području Zameta djeluje mnogo udruga civilnog društva, posebno onih iz kulture i sporta.

Uz predsjednika MO Zamet Srđana Srdoča i zamjenika predsjednika Vojimira Turka, susretu su prisustvovali i Tomo Pilepić iz KD Sloga Zamet, Milan Vukajlović iz Košarkaškog kluba Zamet te Željko Monjac iz Pusnog društva Zametske maškare i zvončari.

Skip to content