Gradski dječji vrtići objavili su natječaje za upis nove djece za pedagošku godinu 2020./2021.:

Jaslički program

U jaslički program može se upisati dijete koje do 31. kolovoza tekuće kalendarske godine navrši jednu godinu.

Vrtićki program

Vrtićki program može polaziti dijete koje do kraja kolovoza navrši tri godine.

Kako se prijaviti

Prijava za upis djece u dječje vrtiće Rijeka, Sušak i More može se podnijeti osobno ili putem e-obrasca kojeg će roditelji moći ispuniti putem Informacijskog servisa Grada Rijeke.

Molimo roditelje da u najvećoj mogućoj mjeri koriste mogućnost predaje prijave putem Informacijskog servisa Grada Rijeke. Ukoliko se roditelji ipak odluče za osobni dolazak, molimo da podnesu prijavu s potpunom dokumentacijom što podrazumijeva izlistane i ispunjene obrasce i dokaze o činjenicama za ostvarivanje prednosti pri upisu. U prostorima vrtića do daljnjeg nije dopušteno zadržavanje.

Obrazac, prijave i potvrde prebivališta roditelji mogu preuzeti na mrežnim stranicama dječjih vrtića RijekaSušak i More.

Roditelji imaju mogućnost podnijeti prijavu za upis djeteta u sva tri vrtića čiji je osnivač Grad Rijeka, Dječji vrtić Rijeka, Dječji vrtić Sušak i Dječji vrtić More.

Prijave za upis djece, budućih korisnika, podnose se od 15. do 19. lipnja 2020. godine, svakog radnog dana u vremenu od 12,00 do 18,00 sati.

Rezultati prijava

Povjerenstvo za provedbu upisa odlučuje o prijavama za upis na temelju dostavljene dokumentacije i obavljenih inicijalnih razgovora roditelja, uz nazočnost djeteta, sa stručnim timom dječjeg vrtića.

Red prvenstva pri upisu određen je odlukama o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece u dječje vrtiće Rijeka, Sušak i More, a razrađen metodom bodovanja u Pravilniku o upisu djece.

Privremeni rezultati prijava za upis objavit će se na oglasnim pločama svih podcentara predškolskog odgoja 7. srpnja, dok će konačni rezultati prijava upisa biti objavljeni u svim podcentrima predškolskog odgoja 20. srpnja 2020.