Tehnološko – edukacijsko poduzetnički inkubatori “Proizvodni park Torpedo” ponovno je otvorio Javni poziv za ulazak poduzetnika u program Post-inkubacije .

Program Post-inkubacije obuhvaća sljedeće usluge za poduzetnike i obrtnike:

  • Zakup poslovnog prostora,
  • Savjetodavne usluge,
  • Usluge stručne edukacije,
  • Podrška pri umrežavanju,
  • Usluge pristupa prostornoj infrastrukturi,
  • Usluge pristupa inovativnoj infrastrukturi.

Za ulazak u program Post-inkubacije mogu se prijaviti poduzetnici u kasnijoj fazi rasta i razvoja registrirani za obavljanje proizvodne ili srodne djelatnosti, odnosno proizvodno – uslužne djelatnosti koji su završili program Inkubacije. Iznimno, poduzetnici koji nisu završili program Inkubacije, mogu se prijaviti za ulazak
u program Post-inkubacije pod uvjetom da ostvaruju pozitivan poslovni rezultat, s time da prednost pri ulasku u program Post-inkubacije pod jednakim uvjetima imaju poduzetnici koji su završili program Inkubacije.
U program Post-inkubacije primit će se ukupno 6 (šest) poduzetnika.

Prijave na javni poziv dostavljaju se najkasnije do 24.2.2021. u zatvorenim omotnicama osobno ili putem ovlaštenog pružatelja poštanskih usluga ili druge odgovarajuće kurirske službe, na adresu:

Riječka razvojna agencija Porin d.o.o.
Milutina Barača 62
51000 Rijeka

s naznakom:
„za javni poziv – Proizvodni park Torpedo- NE OTVARAJ!“

Za sva dodatna pitanja ili radi dogovaranja sastanaka, zainteresirani se mogu javiti na: 051 634 331 ili rraporin@porin.hr .