Utorak, 9. srpanj 2024.

Obavijest podnositeljima zahtjeva za uvrštenje na Listu reda prvenstva za davanje stana u najam mladoj obitelji

Gradonačelnik grada Rijeke je Zaključkom donijetim 8. srpnja 2024. godine odlučio o podnijetim prigovorima na utvrđeni redoslijed i obavljeno bodovanje na prijedlogu Liste reda prvenstva za davanje stana u najam mladoj obitelji, Liste podnositelja zahtjeva čiji su zahtjevi odbijeni i Liste podnositelja zahtjeva čiji su zahtjevi odbačeni i utvrdio Konačnu Listu reda prvenstva za davanje stana u najam mladoj obitelji na razdoblje od 15 godina.

Više informacija

Srijeda, 26. lipanj 2024.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja za dječje vrtiće drugih osnivača za pedagošku godinu 2024./2025.

Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja za dječje vrtiće drugih osnivača za pedagošku godinu 2024./2025.

Više informacija

Petak, 21. lipanj 2024.

Obavijest o objavi Prijedloga Liste reda prvenstva za dodjelu stana u najam mladoj obitelji, Liste podnositelja zahtjeva čiji su zahtjevi odbijeni i Liste podnositelja zahtjeva čiji su zahtjevi odbačeni

Na temelju Javnog poziva za davanje u najam stana u vlasništvu Grada Rijeke, Grad Rijeka objavljuje prijedlog Liste reda prvenstva za dodjelu stana u najam mladoj obitelji, Liste podnositelja zahtjeva čiji su zahtjevi odbijeni i Liste podnositelja zahtjeva čiji su zahtjevi odbačeni.

Više informacija