Grad Rijeka poziva sve zainteresirane instalatere i trgovce opreme za povećanje energetske učinkovitosti da se uključe u projekt FIESTA kako bi se kreirao sustav zajedničke kupovine za domaćinstva uključena u Projekt.

Jedna od aktivnosti projekta FIESTA je provođenje energetskih pregleda prema FIESTA metodologiji za ukupno 160 domaćinstava na području grada Rijeke. Nakon provedenih energetskih pregleda, svako domaćinstvo obaviješteno je o mogućim mjerama za uštedu energije. Kako bi se domaćinstvima koja odluče uložiti određena financijska sredstva olakšala kupovina uređaja i opreme prema predloženim mjerama, u sklopu istog projekta potrebno je kreirati grupu za zajedničku kupovinu.

Obzirom na navedeno, Grad Rijeka poziva sve zainteresirane instalatere i trgovce opreme za povećanje energetske učinkovitosti da se uključe u projekt FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Action na način da se u dogovoru s nama kreira sustav zajedničke kupovine za domaćinstva uključena u Projekt.

Nakon iskaza interesa s vaše strane planirano je održavanje sastanaka na kojima će se definirati mogućnosti za uspostavu grupe za zajedničku kupovinu kroz projekt FIESTA.

Sve zainteresirane pravne osobe molimo da se jave najkasnije do 14. travnja 2017. (moguće je i ranije zatvaranje ovog Javnog poziva od strane Grada Rijeke) kontakt osobi: Suzana Belošević Romac, na e-mail: suzana.belosevic@rijeka.hr

Spomenuti sastanci će se dogovarati po kronološkom redu pristiglih iskaza zainteresiranosti sve dok se ne uspostavi grupa za zajedničku kupovinu.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati g. Marka Bačića na broj telefona: +385 91 12 83 043