U sklopu projekta LO.PA.Z. PLUS, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, u Centru tehničke kulture Rijeka održat će se besplatna edukacija “Poslovanje u digitalnom dobu – Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća”.


Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama koje su u postupku pokretanja poslovanja i namjeravaju se samozaposliti te na tržištu ponuditi svoje usluge ili robe. Tijekom edukacije naučit će što znače kratice poput CSS-a, CMS-a, kako izraditi i uređivati internetsku stranicu za vaše poduzeće te o čemu razmišljati prilikom pripreme sadržaja za istu. U drugom dijelu edukacije, razvit će vizualni identitet za svoju poslovnu ideju, knjigu standarda te oblikovanje promotivnih materijala koje će koristiti prilikom plasiranja usluga i roba na tržište. Edukaciju zajedno vode iskusni informatičar i grafički dizajner koji će sigurno imati puno dobrih savjeta i trikova koje će podijeliti s polaznicima.

Četverodnevna edukacija održat će se 18., 20., 25. i 27. veljače, od 9:00 do 16:00 sati. Za prijavu je potrebno poslati mail na mjeremic@ctk-rijeka.hr najkasnije do petka, 14. veljače.

Polaznici prilikom upisa u edukaciju trebaju dokazati da su u statusu nezaposlenosti, a više podataka o upisu mogu pronaći na stranici www.ctk-rijeka.hr.
Za sve polaznike osiguran je topli obrok.

 

Skip to content