Povodom humanitarne akcije udruge „…i djeci s ljubavlju“ odigran je malonogometni turnir na kojem su sudjelovali i riječki gradski vijećnici.

Ova udruga provodi nacionalni projekt „Želimo vježbati vid“ čiji je cilj osvješćivanje javnosti o važnosti vida te posebice na poteškoće koje u svakodnevnom životu imaju slabovidna djeca, stoga su sredstva prikupljena na malonogometnom turniru namijenjena za nastavak aktivnosti projekta.

U ime ekipe gradskih vijećnika, predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat ovom je prilikom kazao: “Iako je poziv za sudjelovanjem gradskih vijećnika na humanitarnom malonogometnom turniru došao prije aktualnih nesuglasica na sjednicama gradskog vijeca, ni u jednom trenutku nije bilo upitno da će kada su ovakve akcije u pitanju, gradski vijećnici nastupiti jedinstveno. Zahvaljujem organizatorima ove humanitarne akcije, udruzi “…i djeci s ljubavlju” na pozivu za sudjelovanjem i stojimo na raspolaganju za sve daljnje aktivnosti ove udruge ali i svih drugih udruga ciji je cilj humanitarnog karaktera.”

Osim timova riječkih gradskih vijećnika i organizatorske udruge, na turniru su nastupale i ekipe veterana NK Rijeke, veterana NK Borac, ŽNK Rijeka, te ekipe 3. maja, Metisa, novinara, odvjetnika i liječnika.