Nakon uspješnog prošlogodišnjeg programa, manifestacija Noći Riječkih trgova i plaža vraća se i ove godine s još bogatijim programskim sadržajima.

Program Noći riječkih trgova i plaža i partnere na konferenciji za medije predstavili su Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke, Ines Boban Štiglić, voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice grada Rijeke, Iva Sušlić, predstavnica organizatora Promocija d.o.o. te Damir Balenović, direktor prodaje i marketinga Jadran hotela d.d. Rijeka.

logo_Noći_trgovaNa Trgu Riječke rezolucije održat će se koncerti 4 tenora, Tomislava Bralić i Klape Intrade te Marka Škugora. Već na početku srpnja na Trgu Ivana Koblera svaki četvrtak nastupit će novi glazbeni izvođači, a tijekom srpnja na Pavlinskom trgu nastupaju Acoustic Life band i Joso Butorac. Gastro ribarske noći smjestile su se na Gat Karoline Riječke, a na terasi ispred hotela Continental održavat će se glazbene večeri. Zabavno će biti i na Trgu Ivana Klobučarića, a ljetnom programu se priključuje i Pizzerija Lounge Boonker koja također sprema svoje programe. Najavljeni su i Ljeto u Starom gradu, kao i programi beach barova Pajol i Morski prasac.

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža, Trg Riječke rezolucije pretvorit će se u koncertni centar na kojem će gostovati poznata imena hrvatske estrade.  Već u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat, na Trgu Riječke rezolucije nastupit će 4 tenora, sedam dana kasnije posjetitelji će uživati uz note Tomislava Bralića i Klapu Intrade, a 27. srpnja publiku će rasplesati Marko Škugor.

Više informacija o manifestaciji možete pronaći na web stranici Turističke zajednice grada Rijeke.

Skip to content