Turistička zajednica grada Rijeke objavila je natječaj za vizualni identitet projekta, knjige standarda i dizajn u sklopu projekta Povežimo se baštinom  sufinanciranog sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Projekt se financira iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda te Operativnog programa konkurentnost i kohezija.

Europski fond za regionalni razvoj

Naručitelj Turistička zajednica grada Rijeke partner je na projektu Povežimo se baštinom. Projekt je dio projekta udruživanja gradova i općina na području Urbane aglomeracije Rijeka koji uz nositelja projekta Grad Rijeku, povezuje općine Mošćenička Draga, Lovran, Kostrena, Čavle, Viškovo i Klana te gradove Opatiju, Kraljevicu i Kastav.

Turistička zajednica grada Rijeke u Projektu nositelj je Radnog paketa Promidžba i vidljivost integrirane turističke destinacije. Cilj Radnog paketa Promidžba i vidljivost integrirane turističke destinacije je čim širi krug zainteresirane javnosti upoznati s tijekom projekta i njegovim rezultatima, širiti znanje, doseći osviještenost različitih ciljnih skupina, utjecati na njihovo ponašanje i mišljenje o mogućnostima kulturne i prirodne baštine te mijenjati njihov pristup i odnos prema njima.

Više informacija i dokumentacija o objavljenom Pozivu za Nabavu 31 – grupa 2 možete pronaći na web stranici TZ Rijeka.

Više o projektu Povežimo se baštinom.