Tradicionalni „8. Domaći primorski oldtimer rally“ za oldtimer automobile i motocikle održat će se u subotu 1. listopada sa startom u Matuljima i ciljem u Čavlima, u organizaciji Oldtimer kluba Rijeka.

„8. Domaći primorski oldtimer rally“ predstavili su predsjednik Oldtimer kluba Rijeka Mišo Rukavina i voditelj sekcije automobila Ivica Mataija. Kako napominju, na susretu oldtimera očekuje se sudjelovanje automobila i motocikala iz cijele Hrvatske te iz Italije i Slovenije, a želja im je putem ovog susreta upoznati sudionike rallyja koji nisu iz ovih krajeva s ljepotama Primorja.

Automobili i motocikli koji će se ovdje moći vidjeti izuzetne su povijesne vrijednosti, pa time i atraktivni za gledatelje. „Primorskim susretom“ ujedno će se i zatvoriti ovogodišnja sezona rallyja.

Susret će započeti okupljanjem vozila ispred Općine Matulji u 8 ujutro, a posjetitelji će moći razgledati oldtimer automobile i motocikle. Vozila će startati u 10 sati po unaprijed utvrđenom itinereru, a više informacija može se naći na stranicama Oldtimer kluba Rijeka.

(A.S.)