Podsjećamo, od 1. veljače 2024. godine poslove objedinjene naplate troškova stanovanja preuzima gradska tvrtka Poslovni sustavi d.o.o., stoga će ovlaštenim predstavnicima stanara, odnosno osobama koje su do sada u zgradama bile zadužene za dostavu podataka o potrošnji vode, na portalu Rijeka CityCard, biti dostupan novi web obrazac za unos potrošnje vode.

Svi ovlašteni predstavnici stanara, odnosno osobe koje su do sada unosile potrošnju vode putem web obrasca, tijekom tekućeg tjedna dobit će od Grada Rijeke će elektroničku poštu (e-mail) s obavijesti za prijavu na Rijeka CityCard portal.

U sljedećem e-mailu, koji će stići s Rijeka CityCard portala, dobit će podatke za otvaranje računa  te će im od 10. do 29. veljače 2024. godine biti dostupan novi obrazac za unos potrošene vode u veljači.

Novi obrazac identičan je dosadašnjemu te omogućuje unos vode po potrošenim m3 ili broju ukućana.

Svi ovlašteni predstavnici stanara, koji do sada nisu koristili web obrazac za prijavu vode, mogu  od 1. veljače dostaviti svoju mail adresu na šalter Poslovnih sustava d.o.o. na adresi Rade Šupića 4, radnim danom od 8 – 16 sati, nakon čega će, putem Rijeka CityCard portala, moći dalje mjesečno prijavljivati utrošak vode.

Za sve dodatne informacije i upute dostupan je kontakt telefon i mail Poslovnih sustava:  051 564 416 i onts@poslovni-sustavi.hr.