STEP RI Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci uz podršku Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke provodi besplatni šestomjesečni program podrške i razvoja poslovnih ideja koji uključuje edukacije, poslovno savjetovanje i prostor za rad, zahvaljujući CERIecon Playpark Rijeka programu. Timovi i pojedinci s idejom mogu sudjelovati u ovom programu od ovog ožujka.

Program razvoja ideje i njezine komercijalizacije u CERIecon Playpark-u Rijeka namijenjen je onima koji još nemaju osnovano poduzeće, ali razmišljaju o pokretanju novog posla, kao i onima koji su nedavno osnovali start-up poduzeće i još uvijek traže model održivog poslovanja te mladim tvrtkama do pet godina starosti koje već posluju, no žele biti još uspješnije, rasti brže te svojim idejama osvojiti nova tržišta i kupce.

“Korisnicima CERIecon Playpark-a Rijeka pružamo aktualna i primjenjiva znanja, te ih tako osposobljavamo za lakši početak i vjerojatniji uspjeh i rast poslovanja. Šestomjesečni strukturirani program specijaliziranih radionica i treninga prilagođava se polaznicima i timovima različitih profila, znanja i faza razvoja ideja, a naš tim iskusnih poslovnih savjetnika pomoći će korisnicima da uspješnije savladaju prepreke na putu do tržišta i vlastitog poslovanja.“ – izjavio je Boris Golob, direktor STEP RI-a.

Individualnim mentoriranjem i pripremama za veliko finale u Stuttgartu, prva generacija CERIecon Playpark Rijeka programa uspješno se privodi kraju, a dojmovi korisnika su izuzetno pozitivni.

Tako će, uz lokalne Playpark usluge, odabranih 12 sudionika imati priliku dodatno razvijati ideju na petodnevnoj razmjeni u partnerskom CERIecon Playparku u Veroni. Najuspješniji korisnici imat će priliku sudjelovati i na velikom finalu koje će se održati  krajem ljeta 2018. u Italiji.

Prijave za drugu generaciju CERIecon Playpark korisnika otvorene su do 16. veljače 2018. na web stranicama STEP RI, a na Facebook stranici CERIecon Playpark Rijeka možete vidjeti dojmove prve generacije korisnika ovog međunarodnog programa.

Korisni linkovi

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama javite se na : ceriecon@uniri.hr