5. Rijeka Nautic Show održava se u Rijeci, na Gatu Karoline Riječke i prostorima između Adamićevog gata i Rive Boduli, od 29. rujna do 1. listopada 2017. Na sajmu se, uz bogati popratni program, predstavlja sedamdesetak proizvođača plovila, opreme i ponuđača različitih usluga u nautici.

Među 50-tak plovila, najzastupljenija su ona domaćih brodograditelja čiji proizvodni program idealno odgovara potrebama i mogućnostima lokalnog tržišta.

I ove godine pripremljen je prateći program namijenjen posjetiteljima. Uz pokaznu vježbu Županijskog operativnog centra PGŽ, vožnje gusarskim brodom „Korsaro“ i razgled ophodnog broda Hrvatske ratne mornarice, posjetitelji će moći posjetiti izložbu inovacija u nautici i upoznati se s novim zanimljivim projektima.

Prvog dana, sajam će biti otvoren do 20 sati. U subotu će sajam biti otvoren od 9 do 19 sati dok je u nedjelju radno vrijeme sajma nešto kraće, od 9 do 18 sati.
Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 10,00 kn.
Program sajma i raspored promotivnih vožnji jedrenjakom „Vila“, za subotu i nedjelju, potražite na mrežnim stranicama rijeka-nautic.com ili na Facebook stranici Rijeka Nautic Show.