Povjerenstvo za procjenu prijava na Otvoreni natječaj za male potpore objavljuje Izjvješća o zaprimanju prijava neprofitnih organizacija za sufinanciranje njihovih projekata ili projektnih aktivnosti sukladno kriterijima Otvorenog natječaja za male potpore.

Povjerenstvo za procjenu prijava na Otvoreni natječaj za male potpore je u periodu od 15. veljače do 31. ožujka 2019. godine zaprimilo 17 prijava neprofitnih organizacija za sufinanciranje njihovih projekata ili projektnih aktivnosti sukladno kriterijima Otvorenog natječaja za male potpore. Gradonačelnik je donio odluke o financiranju 12 zaprimljenih prijava, dok financiranje 5 prijava nije odobreno.

U periodu od 1. travnja do 30. lipnja 2019. godine Povjerenstvo za procjenu prijava na Otvoreni natječaj za male potpore je zaprimilo 11 prijava neprofitnih organizacija za sufinanciranje njihovih projekata ili projektnih aktivnosti sukladno kriterijima Otvorenog natječaja za male potpore. Gradonačelnik je donio odluke o financiranju 6 zaprimljenih prijava dok financiranje 5 prijava nije odobren.

U periodu od 1. srpnja do 30. rujna 2019. godine Povjerenstvo za procjenu prijava na Otvoreni natječaj za male potpore je zaprimilo 6 prijava neprofitnih organizacija za sufinanciranje njihovih projekata ili projektnih aktivnosti sukladno kriterijima Otvorenog natječaja za male potpore. Temeljem članka 25. i članka 26. Pravilnika o financiranju programa i projekata iz proračuna Grada Rijeke („Službene novine Grada Rijeke“ broj 15/18) Gradonačelnik je donio odluke o financiranju 3 zaprimljene prijave dok financiranje 3 prijave nije odobreno.

U periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2019. godine Povjerenstvo za procjenu prijava na Otvoreni natječaj za male potpore je zaprimilo 10 prijava neprofitnih organizacija za sufinanciranje njihovih projekata ili projektnih aktivnosti sukladno kriterijima Otvorenog natječaja za male potpore. Temeljem članka 25. i članka 26. Pravilnika o financiranju programa i projekata iz proračuna Grada Rijeke („Službene novine Grada Rijeke“ broj 15/18), Gradonačelnik je donio odluke o financiranju 6 zaprimljenih prijava dok financiranje 4 prijave nije odobreno.

Temeljem članka 25. i članka 26. Pravilnika o financiranju programa i projekata iz proračuna Grada Rijeke gradonačelnik je donio odluke o financiranju zaprimljenih projekata.

Skip to content