Četvrtak, 19. listopad 2017.

Održan sastanak II. faze sektorskih dijaloga u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija

U sklopu pregovora s nadležnim ministarstvima oko detalja projekata koji će se provoditi kroz Urbanu aglomeraciju Rijeka, u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održan je uspješni sastanak II. faze sektorskih dijaloga u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, TC 6, Specifični cilj 6c1 Povećanje zapošljavanja i turističkih izdataka kroz unapređenje kulturne baštine.

Više informacija

Četvrtak, 19. listopad 2017.

Održan sastanak II. faze sektorskih dijaloga za naprednu poslovnu infrastrukturu i odgovarajuće usluge

U sklopu pregovora s nadležnim ministarstvima oko detalja projekata koji će se provoditi kroz Urbanu aglomeraciju Rijeka, u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održan je uspješni sastanak II. faze sektorskih dijaloga u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, TC 3, Specifični cilj 3a2 Napredna poslovna infrastruktura i odgovarajuće usluge.

Više informacija

Utorak, 26. rujan 2017.

Fina objavila rezultate – poduzetnici na području urbane aglomeracije rijeka u 2016. godini iskazali 36,8 % veću neto dobit

Prije dvije godine, 21. rujna, ustrojena je Urbana aglomeracija Rijeka, koja obuhvaća 10 jedinica: gradove Rijeku, Kastav, Kraljevicu i Opatiju te općine Čavle, Klanu, Kostrenu, Lovran, Mošćenićku Dragu i Viškovo. Na tom je prostoru u 2016. godini sjedište je imalo 6612 poduzetnika s 40 995 zaposlenih, što je prosječno 6,2 zaposlenih po poduzetniku. U 2016….

Više informacija