Petak, 4. kolovoz 2017.

Sastanak na temu projekata posvećenih čistom urbanom prometu

U sklopu pregovora s nadležnim ministarstvima oko detalja projekata koji će se provoditi kroz Urbanu aglomeraciju Rijeka, u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održan je uspješni sastanak II. faze  sektorskih dijaloga u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, TC 7, Specifični cilj 7ii2 Čisti urbani promet.

Više informacija

Srijeda, 26. srpanj 2017.

Sastanak o projektima revitalizacije zapuštenih industrijskih i vojnih prostora

U sklopu pregovora s nadležnim ministarstvima oko detalja projekata koji će se provoditi kroz Urbanu aglomeraciju Rijeka, u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održan je uspješni sastanak II. faze sektorskih dijaloga u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, TC 6, Specifični cilj 6e2 Korištenje zapuštenih prostora (ind. i vojna zemljišta).

Više informacija

Srijeda, 19. srpanj 2017.

Održan treći sastanak Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije (UA) Rijeka

U utorak, 11. srpnja 2017. održan je treći po redu sastanak Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije (UA) Rijeka koji broji 17 članova, vodećih gospodarstvenika i predstavnika raznih institucija iz gradova i općina članica UA Rijeka. Predsjednik Savjeta, Boris Popović iz Alarm automatike d.o.o., je izložio dnevni red koji se sastojao od prihvaćanja zapisnika sa 2….

Više informacija