Ponekad je privremena ili trajna skrb i njega u specijaliziranim ustanovama prijeko potrebna i neizbježna za osobe treće životne dobi.

U Rijeci je smještaj starijih osoba moguć u Domu za starije i nemoćne osobe Kantrida, ali i u domovima čiji rad pokreću privatne inicijative ili pak druge institucije.

 

Ponedjeljak, 22. svibanj 2017.

Birajmo najljepši balkon na Kantridi

U četvrtak 18. svibnja u Domu za starije osobe „Kantrida“ održana je manifestacija povodom programske aktivnosti Vijeća MO Kantrida „Birajmo najljepši balkon“ u kojoj je učestvovalo 22 korisnika Doma za starije.

Više informacija

Srijeda, 4. svibanj 2016.

Potpisani ugovori o financiranju programa i projekata u zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj skrbi

U Salonu Grada Rijeke potpisani su ugovori o financiranju programa i projekata u zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj skrbi između Grada Rijeke i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Doma zdravlja Primorsko-goranske županije te Doma za starije osobe Kantrida. Za programe i projekte ove tri ustanove Grad Rijeka će u 2016. izdvojiti ukupno 1.955.000 kuna.

Više informacija

Četvrtak, 1. srpanj 2004.

Novi kombi u Službi za pomoć i njegu u kući

Donacijom novog kombi vozila nastavlja se suradnja Grada Rijeke i Doma za starije i nemoćne osobe “Kantrida”. Proračunom za 2004. godinu Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb osigurao je i financijska sredstva za potrebe Službe za pomoć i njegu u kući Doma na Kantridi.

Više informacija