Bok.jpg

Najava radova - spoj Ceste A na lokaciji Bok Drenova

Rijeka, 13. lipnja 2016.
Iz Odjela za komunalni sustav pristigla je informacija o izvođenju radova na području MO Drenova u Rijeci tijekom četvrtog kvartala 2016. godine kada započinju radovi na građevini pod nazivom "Produženje GU XIV i spoj sa OU XXI (spoj Ceste A) na lokaciji Bok Drenova".

više

Čekaonica Kablari.jpg

Izvješće o realizaciji sredstava komunalnih prioriteta na području MO Drenova u 2015. godini

Rijeka, 9. svibnja 2016.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Drenova u 2015. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2014. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na sjednici održanoj 28. travnja 2016. godine.

više

Radovi VIK.jpg

Dinamički plan izvođenja radova KD Vodovod i kanalizacija po projektu EIB CEB

Rijeka, 5. svibnja 2016.
U nastavku teksta možete pogledati Dinamički plan izvođenja radova KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka na Donjoj Drenovi financiranih po projektu EIB CEB.

više

Ive Lole Ribara.jpg

Radovi u Ulici Ivo Lole Ribara na području MO Drenova

Rijeka, 19. travnja 2016.
TD Rijeka promet obavještava sve sudionike u prometu da će 20. travnja 2016. godine u 10:00 sati započeti radovi u Ulici Ivo Lole Ribara na području MO Drenova zbog čega će dionica Ulice Ive Lole Ribara, i to od raskrižja sa ulicama Kučićki put i Bok (ukupne dužine od cca 220 metara) biti zatvorena za sav promet. Za vrijeme izvođenja radova na kanalizacijskoj i vodovodnoj mreži promet će se preusmjeravati Ulicom Kučićki put.

više

Polaznice likovne radionice.jpg

Održane dvije izložbe, predavanje, akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Rijeka, 30. ožujka 2016.
Tijekom mjeseca ožujka u prostoru MO Drenova održane su dvije izložbe slika, predavanje i akcija Dobrovoljnih darivatelja krvi.

više

Drenovski put 19.jpg

Zatvara se promet na dijelu Drenovskog puta zbog radova

Rijeka, 14. ožujka 2016.
Dio ulice Drenovski put na području Mjesnog odbora Drenova u utorak, 15. ožujka 2016. od 7 sati pa nadalje, bit će zatvoren za sav promet zbog radova na izgradnji kanalizacijske i vodovodne mreže. Za vrijeme izvođenja radova autobusi svih gradskih i prigradskih linija koji prolaze tom ulicom vozit će obilaznim pravcem.

više