Flyer.jpg

Noć muzeja 2015. u Zavičajnom muzeju Drenove

Rijeka, 27. siječnja 2015.
Drenovsko društvo štovatelja baštine Bez granica i Mjesni odbor Drenova u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka i ove godine su kroz program u Zavičajnom muzeju Drenove, aktivni sudionici svehrvatske manifestacije Noć muzeja 2015. koja se održava u petak, 30. siječnja na Drenovskom putu 138 a.

više

Ulica Braće Hlača.jpg

Plan raspodjele komunalnih prioriteta za MO Drenova u 2015. godini

Rijeka, 22. prosinca 2014.
Gradsko vijeće Grada Rijeke donijelo je Plan raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području mjesnih odbora u 2015. godini prema kojem je za područje Mjesnog odbora Drenova predviđeno ukupno 1.133.000,00 kuna. Za koje prioritete su raspoređena sredstva i u kojem iznosu možete pogledati u nastavku članka.

više

Usporivači.JPG

Postavljeni usporivači prometa

Rijeka, 22. prosinca 2014.
Nakon višestrukih traženja građana Drenove te na zahtjev Vijeća MO, postavljeni su usporivači prometa na Drenovskom putu u blizini kućnog broja 43, neposredno uz pješački prijelaz ispod Cvetkovog trga.

više

autori.JPG

Zajednička izložba Različiti pogledi

Rijeka, 15. prosinca 2014.
U prostoru MO Drenova postavljena je proteklog tjedna izložba slika i fotografija drenovskih akademskih likovnih umjetnika Kristine Majerhold, Tončija Peranića i Monike Rajkovača pod nazivom Različiti pogledi.

više

Ulica Bok.jpg

Obavijest o preregulaciji prometa u ulici Bok u Mo Drenova

Rijeka, 5. prosinca 2014.
Rijeka promet d.d. obavještava da u ponedjeljak, 8. prosinca 2014. godine započinju radovi na izmjeni režima prometa u Ulici Bok u MO Drenova, na način da se glavnim dijelom Ulice Bok omogući dvosmjerno prometovanje vozila. Zahtjev za izmjenom režima prometa pokrenuli su stanari Ulice Bok i podržan je od strane mjesnog odbora Drenova, uz obrazloženje da su se stvorili uvjeti za dvosmjerno prometovanje vozila, jer vozila javnog gradskog prometa tim pravcem više ne voze.

više