Stigao je Sveti Nikola.jpg

Stigao je Sveti Nikola

Rijeka, 6. prosinca 2016.
Sveti  Nikola stigao je već tradicionalno i ove godine na Drenovu, u Osnovnu školu "Fran Franković" kako bi razveselio najmlađe Drenovčane.  Suradnjom učenika i nastavnika škole te Vijeća MO Drenova svečana priredba održana je 6. prosinca na sam blagdan ovog zaštitnika djece i pomoraca.

više

Veli vrh.jpg

Noćna RIKA Drenova

Rijeka, 5. prosinca 2016.
Sportsko rekreacijski klub RIKA poziva vas na utrku "Noćna Rika Drenova"  u srijedu, 7. prosinca s početkom u 18.30 sati.  Mjesto starta je Cvetkov trg na Drenovi.

više

Magic musical.jpg

Predstava povodom obilježavanja 25. godišnjice djelovanja škole stranih jezika "Linguae"

Rijeka, 25. studenoga 2016.
Povodom obilježavanja 25. godišnjice djelovanja Škole stranih jezika "Linguae" u prostoru Grada Rijeke na Drenovi, u petak, 16. prosinca 2016. godine održat će se predstva "Magic musical" s početkom u 18.00 sati.

više

Ulica Braće Hlača.jpg

Obavijest o početku izvođenja radova u Ulici Braće Hlača

Rijeka, 25. studenoga 2016.
Prema obavijesti Rijeka prometa d.d. Rijeka, dana 28. studenoga 2016. godine započet će se sa pripremnim radovima na sanaciji dijela kolnika u Ulici Braće Hlača, od spoja sa Ulicom Frkaševo do početka Ulice Kučina - zapadna kolna traka.

više

Fužinska ulica.jpg

Uređenja dječjih igrališta iz sredstava komunalnih prioriteta

Rijeka, 10. studenoga 2016.
Prema planu komunalnih priroriteta za 2016. godinu krajem mjeseca listopada uređena su dva postojeća dječja igrališta na Drenovi, u Ulici Cvjetna i u Fužinskoj ulici.

više

Radovi I.Žorža.jpg

Komunalni radovi na području MO Drenova

Rijeka, 29. rujna 2016.
Tijekom proteklih mjeseci izvođeni su mnogobrojni radovi na obnovi komunalne infrastrukture na području MO Drenova sukladno izdanim rješenjima Odjela gradske uprave za komunalni sustav.

više

Novi travnjak.jpg

Postavljen novi travnjak na igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković

Rijeka, 28. rujna 2016.
Na školskom igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković sredinom mjeseca rujna izvršena je zamjena postojeće, derutne umjetne trave novim travnjakom čemu su se naročito obradovali najmlađi stanovnici Drenove koji navedeno igralište ponajviše i koriste.

više

Morožin.jpg

Izložba fotografija Filipa Morožina

Rijeka, 23. rujna 2016.
U nastojanju da u svome izložbenom prostoru pružamo priliku za istupanjem u javnost mladih autora, upriličili smo izložbu fotografija Filipa Morožina s Krka.

više