Dolazi Sveti Nikola.jpg

Poziv na doček Svetog Nikole

Rijeka, 27. studenoga 2015.
U petak, 4. prosinca 2015. godine s početkom u 18.00 sati, Sveti Nikola posjetit će predškolsku djecu Drenove. Priredba će se održati u Osnovnoj školi "Fran Franković".

više

Uređenje.jpg

Ekološka akcija uređenja okoliša Dječjeg vrtića Drenova

Rijeka, 25. studenoga 2015.
U subotu, 14. studenoga 2015. održana je eko akcija u dvorištu Dječjeg vrtića Drenova. Djeca iz vrtića zajedno sa svojim roditeljima i odgajateljima očistila su vanjski prostor vrtića te ga oplemenili brojnim novim sadnicama.

više

Donja Drenova.jpg

Gradnja kanalizacije i vodovoda na području Donje Drenove

Rijeka, 20. studenog 2015.
U ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine započinje gradnja 2.560 metara kanalizacije za šezdesetak kuća u ulicama Braće Hlača, Ivana Žorža, Vrhak, Drenovski put, Žminjska ulica, Cvjetna ulica, Brca i Brdina. Istovremeno će se u ovim ulicama rekonstruirati i graditi 1.450 metara vodovoda. Radovi će se izvoditi po dionicama i u fazama. Izvođenje građevinskih radova najprije će započeti na dijelu ulice Brdina. Završetak radova predviđen je do kolovoza 2016. godine.

više

Svečana sjednica DVD.jpg

Drenovski vatrogasci obilježili 30. obljetnicu uspješnoga rada

Rijeka, 19. studenoga 2015.
Sredinom studenog u Rijeci je svečanom sjednicom DVD-a Drenova obilježena 30. obljetnica tog dobrovoljnog vatrogasnog društva. Svečanoj sjednici nazočili su predstavnici Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke, Mjesnog odbora Drenova, Vatrogasne zajednice PGŽ-a, Državne uprave za zaštitu i spašavanje te mnogih dobrovoljnih vatrogasnih društva iz okruženja.

više

Radovi VIK.jpg

Radovi KD Vodovod i kanalizacija na području MO Drenova

Rijeka, 12. studenoga 2015.
U ovoj godini započela je realizacija dva velika projekta kojima se nastavilo ulagati u dogradnju vodno-komunalne infrastrukture kako bi se povećao životni i komunalni standard te zaštitio okoliš. Projekti su ukupno vrijedni oko 127 milijuna kuna (bez poreza na dodanu vrijednost).

više

Autori.jpg

Izložba Likovnog društva Kvarner

Rijeka, 26. listopada 2015.
Na svečano otvorenoj izložbi Likovnog društva Kvarner u prostoru MO Drenova, proteklog tjedna svoje radove izložili su autori: Zvjezdana Žarkovac, Siniša Popović, Josip Pavlaković, Marija Omerza, Ivica Matulić, Štefanija Kolarić, Vinko Klovar, Nikola Gvozden, Dejan Dinić, Ljerka Delak i Željko Delač.

više

DDK.JPG

Održana treća ovogodišnja akcija darivanja krvi

Rijeka, 14. listopada 2015.
Treća ovogodišnja akcija dobrovoljnih darivatelja krvi održana je ove srijede u prostoru MO Drenova u organizaciji Društva dobrovoljnih darivatelja krvi Drenova, Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

više

Otvorenje izložbe.jpg

Crtice s Paga Vesne Šuljić

Rijeka, 2. listopada 2015.
U četvrtak navečer, u prepunoj dvorani MO Drenova, otvorena je prva samostalna izložba fotografija Vesne Šuljić "Crtice s Paga".

više

Čekaonica Kablari.JPG

Postavljene dvije nove autobusne čekaonice

Rijeka, 25. rujna 2015.
Prema planu komunalnih prioriteta MO Drenova za 2015. godinu postavljene su dvije nove autobusne čekaonice na stajalištu kraj Osnovne škole Fran Franković, na kružnom toku, te na stajalištu na Kablarskoj cesti u smjeru grada.

više

MO Drenova.jpg

Radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova

Rijeka, 15. svibnja 2015.
U ponedjeljak, 18. svibnja 2015. godine započet će radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova. Radovi će se izvoditi u ulicama Braće Hlača, Drenovski put, Severinska, Ive Lole Ribara, Orlanda Kučića, Ivana Žorža, Škurinjskih žrtava, Kučićki put, Goranska, Kampanja i Paškinovac. Završetak radova predviđen je u lipnju 2016. g.

više