Mažoretkinje.jpg

Dani Drenove - završna zbivanja

Rijeka, 15. srpnja 2015.
Centralna proslava Dana Drenove započela je u subotu navečer atraktivnim nastupom Prvih riječkih mažoretkinja koje su postale svojevrsni simbol Grada Rijeke. Dobitnice su mnogobrojnih medalja i priznanja na državnom i međunarodnom nivou, kao i Godišnjeg priznanja Grada Rijeke i MO Drenova.

više

Milan Zagorac.jpg

Dani Drenove 2015.

Rijeka, 14. srpnja 2015.
Ovogodišnji Dani Drenove koji se već tradicionalno obilježavaju u mjesecu srpnju i vezuju uz blagdan BDM Karmelske započeli su susretom Čitateljske grupe ogranka Drenova Gradske knjižnice Rijeka s riječkim književnikom Milanom Zagorcem.

više

Drenovski list 37.jpg

Izašao 37. broj Drenovskog lista

Rijeka, 6. srpnja 2015.
Novi 37. broj Drenovskog lista donosi tekst o očekivanjima vijećnika novog saziva Vijeća MO u ovom mandatu, osvrt predsjednika Vijeća Damira Popova na najvažnija pitanja razvoja Drenove, najavu ovogodišnjih zbivanja na Danima Drenove, kao i mnoštvo različitog sadržaja koji možete pročitati u nastavku teksta.

više

Svečanost otvaranja.JPG

Izvješće o realizaciji sredstava komunalnih prioriteta na području MO Drenova u 2014. godini

Rijeka, 19. lipnja 2015.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Drenova u 2014. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2013. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na svojoj 17. sjednici održanoj 14. svibnja 2015. godine.

više

MO Drenova.jpg

Radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova

Rijeka, 15. svibnja 2015.
U ponedjeljak, 18. svibnja 2015. godine započet će radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova. Radovi će se izvoditi u ulicama Braće Hlača, Drenovski put, Severinska, Ive Lole Ribara, Orlanda Kučića, Ivana Žorža, Škurinjskih žrtava, Kučićki put, Goranska, Kampanja i Paškinovac. Završetak radova predviđen je u lipnju 2016. g.

više