Penjači.jpg

Uspješni natjecatelji SPK Rirockclimbing

Rijeka, 24. travnja 2015.
Športsko penjački klub Rirockclimbing više od sedam godina djeluje na području MO Drenova u nekadašnjem skloništu u Ulici Ružice Mihić. Sklonište je uz pomoć Grada Rijeke, Odjela za sport i Odjela za gradsku samoupravu, uz puno volonterskog rada i dobre volje uređeno za potrebe kluba čemu su značajno pridonijeli članovi i osnivači kluba Demir Barić i Jasna Božić.

više

Stemalica-.jpg

Štemalica preko Drenove do slobode

Rijeka, 24. travnja 2015.
Povodom 70. obljetnice oslobođenja Rijeke, na Drenovi na prostoru amfiteatra ispred knjižnice u Ulici Brca 8a, održava se Štemalica - rasprava o slobodi u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka i Radio Korza u srijedu, 29. travnja s početkom u 18 sati.

više

Koncert Zbora DVD 2015.jpg

Svečani koncert Pjevačkog zbora DVD Drenova povodom 10. obljetnice rada

Rijeka, 22. travnja 2015.
Svečanim koncertom povodom 10. obljetnice rada u ponedjeljak navečer održanim u prepunom atriju HKD-a na Sušaku, Mješoviti pjevački zbor DVD Drenova okrunio je svoje prvo desetljeće. Najveće priznanje kako Zboru, a tako i maestru Zoranu Badjuku, zasigurno je velik odaziv publike koja je svaku izvedbu popratila dugotrajnim pljeskom.

više

Početak uređenja.jpg

Uređenje drenovskih šterni kroz Riječki program lokalnog partnerstva

Rijeka, 14. travnja 2015.
Udruga Dren u suradnji s Mjesnim odborom Drenova kroz Riječki program lokalnog partnerstva za 2013. i 2014. godinu realizirala je projekt "Revitalizacije drenovskih komunjskih šterni" kojim su se uređivale šterne na Kablarima, Tonićima, Podbregu i na Lokvi.

više

Darivatelji krvi.jpg

Održana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnih darivatelja krvi

Rijeka, 9. travnja 2015.
Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnih darivatelja krvi održana je ovoga četvrtka u prostoru MO Drenova u organizaciji Društva dobrovoljnih darivatelja krvi Drenova, Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

više

Drenova s Velog vrha.jpg

Jeste li znali da je Drenova...?

Rijeka, 20. ožujka 2015.
Zakuhava se prikupljanje ideja za drenovske suvenire, a kao još malo inspiracije Robert Zeneral i Christan Grailach pripremili su cijeli niz zanimljivih činjenica o Drenovi koje otkrivaju prošlost i sadašnjost ovog riječkog naselja "na kraju grada".

više

Zajednička fotografija.jpg

Izložba slika likovne radionice Biserke Mihić

Rijeka, 9. ožujka 2015.
Polaznice likovne radionice Biserke Mihić već petu godinu za redom održavaju izložbe u mjesecu ožujku povodom Dana žena. Tema ovogodišnje izložbe je mrtva priroda. Mnogobrojna publika bila je ugodno iznenađena bogatstvom boja i raznolikošću radova koji su izloženi.

više

mob. rec. dvorišta.jpg

Postavljanje mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci

Rijeka, 19. veljače 2015.
Grad Rijeka i Komunalno društvo Čistoća, kao nadogradnju sustava odvojenog prikupljanja otpada, uvode mobilna reciklažna dvorišta. Mobilna reciklažna dvorišta bit će na području grada Rijeke postavljena na 19 lokacija prema unaprijed određenom rasporedu. Predviđeno je da dvorište na svakom lokalitetu radi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeću lokaciju.

više