Susret zborova Drenova.jpg

Susret zborova na Drenovi

Rijeka, 25. svibnja 2016.
Pozivamo vas na prvi susret riječkih zborova: Mješovitog pjevačkog zbora DVD Drenova i Vokalnog Studija Rijeka, u subotu 28. svibnja 2016. godine u Crkvi Blažene Djevice Marije Karmelske na Drenovi u 19.15 sati.

više

Godišnja nagrada.jpg

Zaprimanje prijedloga za dodjelu priznanja za doprinos u razvoju MO Drenova

Rijeka, 23. svibnja 2016.
Na temelju članka 3. Pravilnika Mjesnog odbora Drenova o nagrađivanju fizičkih i pravnih osoba za doprinos u razvoju mjesnog odbora, Vijeće Mjesnog odbora Drenova upućuje poziv za dostavu prijedloga fizičkih i pravnih osoba kojima će se dodijeliti priznanje za doprinos u razvoju Mjesnog odbora Drenova.

više

okućnice, balkoni  prozori grada Rijeke.jpg

Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2016.

Rijeka, 13. svibnja 2016.
U okviru svojih programa rada za 2016. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor". Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 16. do 27. svibnja 2016., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

više

Čekaonica Kablari.jpg

Izvješće o realizaciji sredstava komunalnih prioriteta na području MO Drenova u 2015. godini

Rijeka, 9. svibnja 2016.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Drenova u 2015. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2014. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na sjednici održanoj 28. travnja 2016. godine.

više

Radovi VIK.jpg

Dinamički plan izvođenja radova KD Vodovod i kanalizacija po projektu EIB CEB

Rijeka, 5. svibnja 2016.
U nastavku teksta možete pogledati Dinamički plan izvođenja radova KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka na Donjoj Drenovi financiranih po projektu EIB CEB.

više

Ive Lole Ribara.jpg

Radovi u Ulici Ivo Lole Ribara na području MO Drenova

Rijeka, 19. travnja 2016.
TD Rijeka promet obavještava sve sudionike u prometu da će 20. travnja 2016. godine u 10:00 sati započeti radovi u Ulici Ivo Lole Ribara na području MO Drenova zbog čega će dionica Ulice Ive Lole Ribara, i to od raskrižja sa ulicama Kučićki put i Bok (ukupne dužine od cca 220 metara) biti zatvorena za sav promet. Za vrijeme izvođenja radova na kanalizacijskoj i vodovodnoj mreži promet će se preusmjeravati Ulicom Kučićki put.

više

Polaznice likovne radionice.jpg

Održane dvije izložbe, predavanje, akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Rijeka, 30. ožujka 2016.
Tijekom mjeseca ožujka u prostoru MO Drenova održane su dvije izložbe slika, predavanje i akcija Dobrovoljnih darivatelja krvi.

više

Drenovski put 19.jpg

Zatvara se promet na dijelu Drenovskog puta zbog radova

Rijeka, 14. ožujka 2016.
Dio ulice Drenovski put na području Mjesnog odbora Drenova u utorak, 15. ožujka 2016. od 7 sati pa nadalje, bit će zatvoren za sav promet zbog radova na izgradnji kanalizacijske i vodovodne mreže. Za vrijeme izvođenja radova autobusi svih gradskih i prigradskih linija koji prolaze tom ulicom vozit će obilaznim pravcem.

više