Otvorenje izložbe.jpg

Crtice s Paga Vesne Šuljić

Rijeka, 2. listopada 2015.
U četvrtak navečer, u prepunoj dvorani MO Drenova, otvorena je prva samostalna izložba fotografija Vesne Šuljić "Crtice s Paga".

više

Čekaonica Kablari.JPG

Postavljene dvije nove autobusne čekaonice

Rijeka, 25. rujna 2015.
Prema planu komunalnih prioriteta MO Drenova za 2015. godinu postavljene su dvije nove autobusne čekaonice na stajalištu kraj Osnovne škole Fran Franković, na kružnom toku, te na stajalištu na Kablarskoj cesti u smjeru grada.

više

skupština članovi.jpg

Udruge Dren i Bez granica nastavljaju rad na svojim aktivnostima

Rijeka, 25. rujna 2015.
U Zavičajnom muzeju Drenove održane su početkom mjeseca rujna redovne godišnje skupštine udruga Dren i Bez granica.  U posljednjih nekoliko godina obje udruge aktivno djeluju na području Drenove nastojeći očuvati kako prirodnu, tako i kulturnu baštinu Drenove, okupljajući oko sebe manju skupinu neumornih entuzijasta, a sve u suradnji s MO Drenova, Gradskom knjižnicom Rijeka ogranak Drenova, Osnovnom školom Fran Franković, Dječjim vrtićem Drenova i DVD-om Drenova.

više

Mažoretkinje.jpg

Dani Drenove - završna zbivanja

Rijeka, 15. srpnja 2015.
Centralna proslava Dana Drenove započela je u subotu navečer atraktivnim nastupom Prvih riječkih mažoretkinja koje su postale svojevrsni simbol Grada Rijeke. Dobitnice su mnogobrojnih medalja i priznanja na državnom i međunarodnom nivou, kao i Godišnjeg priznanja Grada Rijeke i MO Drenova.

više

Milan Zagorac.jpg

Dani Drenove 2015.

Rijeka, 14. srpnja 2015.
Ovogodišnji Dani Drenove koji se već tradicionalno obilježavaju u mjesecu srpnju i vezuju uz blagdan BDM Karmelske započeli su susretom Čitateljske grupe ogranka Drenova Gradske knjižnice Rijeka s riječkim književnikom Milanom Zagorcem.

više

Drenovski list 37.jpg

Izašao 37. broj Drenovskog lista

Rijeka, 6. srpnja 2015.
Novi 37. broj Drenovskog lista donosi tekst o očekivanjima vijećnika novog saziva Vijeća MO u ovom mandatu, osvrt predsjednika Vijeća Damira Popova na najvažnija pitanja razvoja Drenove, najavu ovogodišnjih zbivanja na Danima Drenove, kao i mnoštvo različitog sadržaja koji možete pročitati u nastavku teksta.

više