ORTOFOTO.jpg

Obavijest o početku radova na građevini; Produženje GU XIV i SPOJ SA OU XXI (SPOJ CESTE A) NA LOKACIJI BOK DRENOVA

Rijeka, 13. veljače 2017.
Na području MO Drenova u Rijeci u drugoj polovici veljače 2017. g. započeti će radovi na građevini; Produženje GU XIV i SPOJ SA OU XXI (SPOJ CESTE A) NA LOKACIJI BOK DRENOVA.
Predmetni spoj će u naravi predstavljati raskrižje koje obuhvaća spoj postojeće prometnice Ive Lole Ribara u vrhu naselja Škurinje (oznaka po GUP-u GU XII) sa cestom Drenovski put koja dolazi iz naselja Kozala (oznaka po GUP-u GU XIV) i vodi dalje prema Drenovi (oznaka po GUP-u OU XXI).

više

Moje more.jpg

Izložba slika Pave Marčinka

Rijeka, 7. veljače 2017.
Višegodišnja suradnja Vijeća MO Drenova na raznim aktivnostima u programima kulture s Gradskom knjižnicom Rijeka, Ogrankom Drenova nastavlja se i ove godine izložbom slika Pave Marčinka. Pave Marčinko poznat je kao autor koji najčešće slika motive vezane uz more.

više

Zavičajni muzej.JPG

Noć muzeja na Drenovi

Rijeka, 26. siječnja 2017.
U petak 27. siječnja, u sklopu svehrvatske manifestacije Noć muzeja, u Zavičajnom muzeju Drenove (Drenovski put 138a) s početkom u 19.30 sati održat će se multimedijalna tematska večer "Drenova u notama" kroz koju će se sudionici i posjetitelji kroz glazbene interpretacije, izlaganja i prigodnu izložbu upoznati s glazbenom baštinom Drenove kroz stoljeća.

više

Drenovski broj 40.jpg

Izašao jubilarni 40. broj Drenovskog lista

Rijeka, 21. prosinca 2016.
Izašao je novi, jubilarni 40. broj Drenovskog lista, informativnog lista za područje Mjesnog odbora Drenova koji u kontinuitetu izlazi već desetu godinu za redom.

više

Stigao je Sveti Nikola.jpg

Stigao je Sveti Nikola

Rijeka, 6. prosinca 2016.
Sveti  Nikola stigao je već tradicionalno i ove godine na Drenovu, u Osnovnu školu "Fran Franković" kako bi razveselio najmlađe Drenovčane.  Suradnjom učenika i nastavnika škole te Vijeća MO Drenova svečana priredba održana je 6. prosinca na sam blagdan ovog zaštitnika djece i pomoraca.

više

Fužinska ulica.jpg

Uređenja dječjih igrališta iz sredstava komunalnih prioriteta

Rijeka, 10. studenoga 2016.
Prema planu komunalnih priroriteta za 2016. godinu krajem mjeseca listopada uređena su dva postojeća dječja igrališta na Drenovi, u Ulici Cvjetna i u Fužinskoj ulici.

više

Radovi I.Žorža.jpg

Komunalni radovi na području MO Drenova

Rijeka, 29. rujna 2016.
Tijekom proteklih mjeseci izvođeni su mnogobrojni radovi na obnovi komunalne infrastrukture na području MO Drenova sukladno izdanim rješenjima Odjela gradske uprave za komunalni sustav.

više

Novi travnjak.jpg

Postavljen novi travnjak na igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković

Rijeka, 28. rujna 2016.
Na školskom igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković sredinom mjeseca rujna izvršena je zamjena postojeće, derutne umjetne trave novim travnjakom čemu su se naročito obradovali najmlađi stanovnici Drenove koji navedeno igralište ponajviše i koriste.

više