Drenovski broj 40.jpg

Izašao jubilarni 40. broj Drenovskog lista

Rijeka, 21. prosinca 2016.
Izašao je novi, jubilarni 40. broj Drenovskog lista, informativnog lista za područje Mjesnog odbora Drenova koji u kontinuitetu izlazi već desetu godinu za redom.

više

Tihomir Ivančan.jpg

Izložba slika Tihomira Ivančana

Rijeka, 21. prosinca 2016.
S Gradskom knjižnicom Rijeka, ogranak Drenova već više godina surađujemo, između ostalih poznatih aktivnosti i na predstavljanju drenovskih umjetnika.

više

Izložba Livio Smilović.jpg

Poziv na izložbu fotografija Livia Smilovića

Rijeka, 20. prosinca 2016.
Pozivamo vas na autorsku izložbu fotografija "Kvarner, Delta i Drenova" Livia Smilovića u četvrtak, 22. prosinca 2016. godine s početkom u 19.00 sati u prostoru MO Drenova, Cvetkov trg 1.

više

Stigao je Sveti Nikola.jpg

Stigao je Sveti Nikola

Rijeka, 6. prosinca 2016.
Sveti  Nikola stigao je već tradicionalno i ove godine na Drenovu, u Osnovnu školu "Fran Franković" kako bi razveselio najmlađe Drenovčane.  Suradnjom učenika i nastavnika škole te Vijeća MO Drenova svečana priredba održana je 6. prosinca na sam blagdan ovog zaštitnika djece i pomoraca.

više

Ulica Braće Hlača.jpg

Obavijest o početku izvođenja radova u Ulici Braće Hlača

Rijeka, 25. studenoga 2016.
Prema obavijesti Rijeka prometa d.d. Rijeka, dana 28. studenoga 2016. godine započet će se sa pripremnim radovima na sanaciji dijela kolnika u Ulici Braće Hlača, od spoja sa Ulicom Frkaševo do početka Ulice Kučina - zapadna kolna traka.

više

Fužinska ulica.jpg

Uređenja dječjih igrališta iz sredstava komunalnih prioriteta

Rijeka, 10. studenoga 2016.
Prema planu komunalnih priroriteta za 2016. godinu krajem mjeseca listopada uređena su dva postojeća dječja igrališta na Drenovi, u Ulici Cvjetna i u Fužinskoj ulici.

više

Radovi I.Žorža.jpg

Komunalni radovi na području MO Drenova

Rijeka, 29. rujna 2016.
Tijekom proteklih mjeseci izvođeni su mnogobrojni radovi na obnovi komunalne infrastrukture na području MO Drenova sukladno izdanim rješenjima Odjela gradske uprave za komunalni sustav.

više

Novi travnjak.jpg

Postavljen novi travnjak na igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković

Rijeka, 28. rujna 2016.
Na školskom igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković sredinom mjeseca rujna izvršena je zamjena postojeće, derutne umjetne trave novim travnjakom čemu su se naročito obradovali najmlađi stanovnici Drenove koji navedeno igralište ponajviše i koriste.

više