Godišnja nagrada.jpg

Zaprimanje prijedloga za dodjelu priznanja za doprinos u razvoju MO Drenova

Rijeka, 22. svibnja 2015.
Na temelju članka 3. Pravilnika Mjesnog odbora Drenova o nagrađivanju fizičkih i pravnih osoba za doprinos u razvoju mjesnog odbora, Vijeće Mjesnog odbora Drenova upućuje poziv za dostavu prijedloga fizičkih i pravnih osoba kojima će se dodijeliti priznanje za doprinos u razvoju Mjesnog odbora Drenova.

više

DPU_JR_Bok.jpg

Obavijest o započinjanju Javne rasprave - DPU stambenog područja Drenova-Bok

Rijeka, 18. svibnja 2015.
Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem objavljuje započinjanje javnog uvida u prijedlog Detaljnog plana uređenja stambenog područja Drenova - Bok u Rijeci. Javna rasprava će trajati od 27. svibnja do 26. lipnja 2015. godine.

više

MO Drenova.jpg

Radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova

Rijeka, 15. svibnja 2015.
U ponedjeljak, 18. svibnja 2015. godine započet će radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova. Radovi će se izvoditi u ulicama Braće Hlača, Drenovski put, Severinska, Ive Lole Ribara, Orlanda Kučića, Ivana Žorža, Škurinjskih žrtava, Kučićki put, Goranska, Kampanja i Paškinovac. Završetak radova predviđen je u lipnju 2016. g.

više

Zavičajni muzej.JPG

Drenovska sjećanja na oslobođenje Rijeke i Drenove

Rijeka, 8. svibnja 2015.
U petak navečer u prostoru Zavičajnoga muzeja Drenove, Drenovski put 138a (zgrada Granice), Društvo Bez granica Drenova održalo je tribinu u povodu 70-te obljetnice oslobođenja Rijeke na kojoj su stariji Drenovčani ispričali svoje uspomene na dane rata i borbe za oslobođenje Rijeke, uz prikazivanje prigodnog kratkometražnog filma.

više

Penjači.jpg

Uspješni natjecatelji SPK Rirockclimbing

Rijeka, 24. travnja 2015.
Športsko penjački klub Rirockclimbing više od sedam godina djeluje na području MO Drenova u nekadašnjem skloništu u Ulici Ružice Mihić. Sklonište je uz pomoć Grada Rijeke, Odjela za sport i Odjela za gradsku samoupravu, uz puno volonterskog rada i dobre volje uređeno za potrebe kluba čemu su značajno pridonijeli članovi i osnivači kluba Demir Barić i Jasna Božić.

više

Koncert Zbora DVD 2015.jpg

Svečani koncert Pjevačkog zbora DVD Drenova povodom 10. obljetnice rada

Rijeka, 22. travnja 2015.
Svečanim koncertom povodom 10. obljetnice rada u ponedjeljak navečer održanim u prepunom atriju HKD-a na Sušaku, Mješoviti pjevački zbor DVD Drenova okrunio je svoje prvo desetljeće. Najveće priznanje kako Zboru, a tako i maestru Zoranu Badjuku, zasigurno je velik odaziv publike koja je svaku izvedbu popratila dugotrajnim pljeskom.

više

Početak uređenja.jpg

Uređenje drenovskih šterni kroz Riječki program lokalnog partnerstva

Rijeka, 14. travnja 2015.
Udruga Dren u suradnji s Mjesnim odborom Drenova kroz Riječki program lokalnog partnerstva za 2013. i 2014. godinu realizirala je projekt "Revitalizacije drenovskih komunjskih šterni" kojim su se uređivale šterne na Kablarima, Tonićima, Podbregu i na Lokvi.

više

Darivatelji krvi.jpg

Održana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnih darivatelja krvi

Rijeka, 9. travnja 2015.
Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnih darivatelja krvi održana je ovoga četvrtka u prostoru MO Drenova u organizaciji Društva dobrovoljnih darivatelja krvi Drenova, Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

više