Ulica Braće Hlača.jpg

Plan raspodjele komunalnih prioriteta za MO Drenova u 2015. godini

Rijeka, 22. prosinca 2014.
Gradsko vijeće Grada Rijeke donijelo je Plan raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području mjesnih odbora u 2015. godini prema kojem je za područje Mjesnog odbora Drenova predviđeno ukupno 1.133.000,00 kuna. Za koje prioritete su raspoređena sredstva i u kojem iznosu možete pogledati u nastavku članka.

više

Usporivači.JPG

Postavljeni usporivači prometa

Rijeka, 22. prosinca 2014.
Nakon višestrukih traženja građana Drenove te na zahtjev Vijeća MO, postavljeni su usporivači prometa na Drenovskom putu u blizini kućnog broja 43, neposredno uz pješački prijelaz ispod Cvetkovog trga.

više

autori.JPG

Zajednička izložba Različiti pogledi

Rijeka, 15. prosinca 2014.
U prostoru MO Drenova postavljena je proteklog tjedna izložba slika i fotografija drenovskih akademskih likovnih umjetnika Kristine Majerhold, Tončija Peranića i Monike Rajkovača pod nazivom Različiti pogledi.

više

Ulica Bok.jpg

Obavijest o preregulaciji prometa u ulici Bok u Mo Drenova

Rijeka, 5. prosinca 2014.
Rijeka promet d.d. obavještava da u ponedjeljak, 8. prosinca 2014. godine započinju radovi na izmjeni režima prometa u Ulici Bok u MO Drenova, na način da se glavnim dijelom Ulice Bok omogući dvosmjerno prometovanje vozila. Zahtjev za izmjenom režima prometa pokrenuli su stanari Ulice Bok i podržan je od strane mjesnog odbora Drenova, uz obrazloženje da su se stvorili uvjeti za dvosmjerno prometovanje vozila, jer vozila javnog gradskog prometa tim pravcem više ne voze.

više

Stigao je Sveti Nikola.JPG

Sveti Nikola razveselio najmlađe Drenovčane

Rijeka, 4. prosinca 2014.
Hvalevrijednom suradnjom djelatnika  i učenika Osnovne škole "Fran Franković" te Vijeća MO Drenova i ove godine, u srijedu navečer, priređen je već tradicionalni doček Svetom Nikoli na Drenovi u školskoj dvorani.

više

Nagrada Volonteri godine 1.jpg

Dodjela nagrada za volontere godine

Rijeka, 4. prosinca 2014.
U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera u hotelu Bonavia održana je svečana dodjela nagrada "Volonteri godine", koju već osmu godinu zaredom Udruga za razvoj civilnog društva Smart dodjeljuje u suradnji s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom. Dodjelom nagrada želi se izraziti priznanje istaknutim volonterima s područja grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, koji su uložili svoje vrijeme, trud, znanje i vještine za dobrobit i razvoj zajednice.

više

Darivatelji krvi Drenova.JPG

Održana akcija dobrovoljnih darivatelja krvi

Rijeka, 3. prosinca 2014.
U prostoru MO Drenova održana je u utorak, 2. prosinca akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Društva dobrovoljnih darivatelja krvi Drenova, Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

više

Vijeće MO Drenova.jpg

Konstituirano Vijeće MO Drenova

Rijeka, 25. studenoga 2014.
U ponedjeljak 24. studenoga s početkom u 18.00 sati održana je Konstituirajuća sjednica Vijeća MO Drenova. Sjednicu je otvorio Ravnatelj direkcije za opće i kadrovske poslove Marijan Vundać kao osoba ovlaštena od strane Gradonačelnika te je prisutne upoznao s Izvještajem o provedenim izborima za članove Vijeća Mjesnog odbora Drenova.

više

Rezultati izbora za vijeće mjesnog odbora Drenova

Rjeka, 21. listopada 2014.
Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke objavljuje rezultate izbora za vijeće mjesnog odbora Drenova, održanih 19. listopada 2014.

više