Dani Drenove 2015 najava.jpg

Dani Drenove 2015.

Rijeka, 3. srpnja 2015.
Dani MO Drenova koji se već tradicionalno obilježavaju  u mjesecu srpnju i vezuju uz blagdan BDM Karmelske započinju u utorak, 7. srpnja. Ovogodišnji program proslave potrajat će sve do  19. srpnja 2015. godine a što će se sve događati pogledajte u nastavku teksta.

više

Svečanost otvaranja.JPG

Izvješće o realizaciji sredstava komunalnih prioriteta na području MO Drenova u 2014. godini

Rijeka, 19. lipnja 2015.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Drenova u 2014. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2013. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na svojoj 17. sjednici održanoj 14. svibnja 2015. godine.

više

MO Drenova.jpg

Radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova

Rijeka, 15. svibnja 2015.
U ponedjeljak, 18. svibnja 2015. godine započet će radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnog odbora Drenova. Radovi će se izvoditi u ulicama Braće Hlača, Drenovski put, Severinska, Ive Lole Ribara, Orlanda Kučića, Ivana Žorža, Škurinjskih žrtava, Kučićki put, Goranska, Kampanja i Paškinovac. Završetak radova predviđen je u lipnju 2016. g.

više

Zavičajni muzej.JPG

Drenovska sjećanja na oslobođenje Rijeke i Drenove

Rijeka, 8. svibnja 2015.
U petak navečer u prostoru Zavičajnoga muzeja Drenove, Drenovski put 138a (zgrada Granice), Društvo Bez granica Drenova održalo je tribinu u povodu 70-te obljetnice oslobođenja Rijeke na kojoj su stariji Drenovčani ispričali svoje uspomene na dane rata i borbe za oslobođenje Rijeke, uz prikazivanje prigodnog kratkometražnog filma.

više

Penjači.jpg

Uspješni natjecatelji SPK Rirockclimbing

Rijeka, 24. travnja 2015.
Športsko penjački klub Rirockclimbing više od sedam godina djeluje na području MO Drenova u nekadašnjem skloništu u Ulici Ružice Mihić. Sklonište je uz pomoć Grada Rijeke, Odjela za sport i Odjela za gradsku samoupravu, uz puno volonterskog rada i dobre volje uređeno za potrebe kluba čemu su značajno pridonijeli članovi i osnivači kluba Demir Barić i Jasna Božić.

više

Koncert Zbora DVD 2015.jpg

Svečani koncert Pjevačkog zbora DVD Drenova povodom 10. obljetnice rada

Rijeka, 22. travnja 2015.
Svečanim koncertom povodom 10. obljetnice rada u ponedjeljak navečer održanim u prepunom atriju HKD-a na Sušaku, Mješoviti pjevački zbor DVD Drenova okrunio je svoje prvo desetljeće. Najveće priznanje kako Zboru, a tako i maestru Zoranu Badjuku, zasigurno je velik odaziv publike koja je svaku izvedbu popratila dugotrajnim pljeskom.

više

Početak uređenja.jpg

Uređenje drenovskih šterni kroz Riječki program lokalnog partnerstva

Rijeka, 14. travnja 2015.
Udruga Dren u suradnji s Mjesnim odborom Drenova kroz Riječki program lokalnog partnerstva za 2013. i 2014. godinu realizirala je projekt "Revitalizacije drenovskih komunjskih šterni" kojim su se uređivale šterne na Kablarima, Tonićima, Podbregu i na Lokvi.

više