Gradonačelnik Obersnel.jpg

Cvetkov trg u novom  ruhu

Rijeka, 12. travnja 2014.
Nakon gotovo šest mjeseci, potkraj ožujka završeni su radovi na preuređenju središnjeg drenovskog trga. Obnovljeni Cvetkov trg koji ime nosi po hrvatskom župniku i vjeroučitelju Ivanu Cvetku, poznatom po svom predanom edukativnom radu na opismenjavanju hrvatske djece na Drenovi, pred nekoliko stotina Drenovčana i gostiju „otvorenim“ je proglasio gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, naglasivši kako je i obnova Cvetkovog trga dokaz kako se u komunalnu infrastrukturu ulaže i u rubnim dijelovima grada Rijeke, a ne samo u njegovu središtu.

više

Okućnica.jpg

Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2014.

Rijeka, 10. travnja 2014.
Vijeće mjesnog odbora Drenova organizira akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2014. godini.

više

Kek na Drenovi.jpg

Armada i Matjaž Kek privukli više stotina ljudi u drenovski Muzej

Rijeka, 7. travnja 2014.
Izložba "Armada Drenova u Zavičajnom muzeju Drenova" tijekom koje su vjerni navijači NK Rijeke u suradnji s Društvom Bez granica najširoj javnosti predstavili svoje navijačke rekvizite, fotografije, navijačke "spomenare", šalove, dresove i drugu memorabiliju postigla je nezapamćeni uspjeh - kroz Zavičajni muzej Drenove prošlo je tijekom subotnje večeri 5. travnja možda i petsto navijača, gostiju i drugih znatiželjnika koji su s velikim zanimanjem razgledali izloške koje su postavili vrijedni članovi riječke navijačke skupine.

više

blik1.jpg

Boulder liga Istre i Kvarnera

Rijeka, 3. travnja 2014.
Članovi SPK Rirockclimbing sudjeluju ove subote na  finalu međužupanijske sportko-penjačke lige Boulder lige Istre i Kvarnera (BLIK) u Pazinu u seniorskoj kategoriji. Želimo puno uspjeha našim Drenovčanima koji svoje treninge održavaju u skloništu u Ulici Ružice Mihić, odakle je već iznjedrilo mnoštvo vrsnih penjača, medalja i priznanja.

više

GUP_RI_2014_JR.jpg

Izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana grada Rijeke - javni uvid u Prijedlog izmjena i dopuna plana

Rijeka, 1. travnja 2014.
Započinje Javna rasprava o Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Rijeke.

više

Raskrižje.jpg

Semaforizacija raskrižja - početak radova

Rijeka, 21. ožujka 2014.
Iz Odjela gradske uprave za komunalni sustav, Direkcije zajedničke komunalne djelatnosti pristigla je sljedeća obavijest o semaforizaciji raskrižja Ulica braće Hlača i Ivana Žorža, iznad Osnovne škole Fran Franković:

više

Filmska zona.JPG

Filmska zona Bez granica

Rijeka, 4. ožujka 2014.
Program Filmska zona bez granica u sklopu kojeg će se u prostoru MO Drenova-Zavičajni muzej Drenove, Drenovski put 138 a prikazati ukupno 16 filmova do kraja godine, započinje u četvrtak 6. ožujka u 19.00 sati  projekcijom američkog dokumentarnog filma "Snaga zajednice" redatelja Faitha Morgana.

više

spremnici za otpad.jpg

Aktivnosti vezane uz uspostavu integriranog sustava primarne selekcije na području grada Rijeke

Rijeka, 21. veljače 2014.
U suradnji s Gradom Rijeka KD Čistoća pokrenulo je niz aktivnosti s ciljem uspostave održivog sustava gospodarenja otpadom te uvođenje integriranog sustava primarne selekcije. Uspostava navedenog sustava uspješno je provedena na području 12 mjesnih odbora, a nastavak upostave sustava na ostalim područjima grada je u tijeku.

više

Grohovo - Lopača 019.jpg

Obavijest - zatvorena cesta Grohovo - Lopača

Rijeka, 4. veljače 2014.
Obavještavamo javnost da je od 4. veljače 2014. godine do daljnjeg za sav promet zatvorena prometnica između Grohova i Lopače.

više