Ive Lole Ribara.jpg

Radovi u Ulici Ivo Lole Ribara na području MO Drenova

Rijeka, 19. travnja 2016.
TD Rijeka promet obavještava sve sudionike u prometu da će 20. travnja 2016. godine u 10:00 sati započeti radovi u Ulici Ivo Lole Ribara na području MO Drenova zbog čega će dionica Ulice Ive Lole Ribara, i to od raskrižja sa ulicama Kučićki put i Bok (ukupne dužine od cca 220 metara) biti zatvorena za sav promet. Za vrijeme izvođenja radova na kanalizacijskoj i vodovodnoj mreži promet će se preusmjeravati Ulicom Kučićki put.

više

Polaznice likovne radionice.jpg

Održane dvije izložbe, predavanje, akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Rijeka, 30. ožujka 2016.
Tijekom mjeseca ožujka u prostoru MO Drenova održane su dvije izložbe slika, predavanje i akcija Dobrovoljnih darivatelja krvi.

više

Drenovski put 19.jpg

Zatvara se promet na dijelu Drenovskog puta zbog radova

Rijeka, 14. ožujka 2016.
Dio ulice Drenovski put na području Mjesnog odbora Drenova u utorak, 15. ožujka 2016. od 7 sati pa nadalje, bit će zatvoren za sav promet zbog radova na izgradnji kanalizacijske i vodovodne mreže. Za vrijeme izvođenja radova autobusi svih gradskih i prigradskih linija koji prolaze tom ulicom vozit će obilaznim pravcem.

više

Zajednička.jpg

Humanitarni koncert "Za Nevena"

Rijeka, 29. veljače 2016.
U subotu navečer u prepunoj koncertnoj dvorani Zajednice Talijana Circolo u Rijeci, održan je Humanitarni koncert "Za Nevena" u organizaciji Nevenovih prijatelja, Silvane Šuperina i Željka Dungera i uz svesrdnu pomoć članova Mješovitog pjevačkog zbora DVD Drenova.

više

Reciklažno dvorište.jpg

Postavljanje mobilnih reciklažnih dvorišta

Rijeka, 27. siječnja 2016.
Grad Rijeka i Komunalno društvo Čistoća, kao nadogradnju sustava odvojenog prikupljanja otpada, uveli su mobilna reciklažna dvorišta. Mobilna reciklažna dvorišta su na području grada Rijeke postavljena na određenim lokacijama prema unaprijed određenom rasporedu. Predviđeno je da dvorište na svakom lokalitetu radi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeću lokaciju.

više

Donja Drenova.jpg

Gradnja kanalizacije i vodovoda na području Donje Drenove

Rijeka, 20. studenog 2015.
U ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine započinje gradnja 2.560 metara kanalizacije za šezdesetak kuća u ulicama Braće Hlača, Ivana Žorža, Vrhak, Drenovski put, Žminjska ulica, Cvjetna ulica, Brca i Brdina. Istovremeno će se u ovim ulicama rekonstruirati i graditi 1.450 metara vodovoda. Radovi će se izvoditi po dionicama i u fazama. Izvođenje građevinskih radova najprije će započeti na dijelu ulice Brdina. Završetak radova predviđen je do kolovoza 2016. godine.

više

Radovi VIK.jpg

Radovi KD Vodovod i kanalizacija na području MO Drenova

Rijeka, 12. studenoga 2015.
U ovoj godini započela je realizacija dva velika projekta kojima se nastavilo ulagati u dogradnju vodno-komunalne infrastrukture kako bi se povećao životni i komunalni standard te zaštitio okoliš. Projekti su ukupno vrijedni oko 127 milijuna kuna (bez poreza na dodanu vrijednost).

više