Radovi I.Žorža.jpg

Komunalni radovi na području MO Drenova

Rijeka, 29. rujna 2016.
Tijekom proteklih mjeseci izvođeni su mnogobrojni radovi na obnovi komunalne infrastrukture na području MO Drenova sukladno izdanim rješenjima Odjela gradske uprave za komunalni sustav.

više

Novi travnjak.jpg

Postavljen novi travnjak na igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković

Rijeka, 28. rujna 2016.
Na školskom igralištu kraj Osnovne škole Fran Franković sredinom mjeseca rujna izvršena je zamjena postojeće, derutne umjetne trave novim travnjakom čemu su se naročito obradovali najmlađi stanovnici Drenove koji navedeno igralište ponajviše i koriste.

više

Morožin.jpg

Izložba fotografija Filipa Morožina

Rijeka, 23. rujna 2016.
U nastojanju da u svome izložbenom prostoru pružamo priliku za istupanjem u javnost mladih autora, upriličili smo izložbu fotografija Filipa Morožina s Krka.

više

Drenova Trail.jpg

Završna zbivanja u Danima Drenove

Rijeka, 20. srpnja 2016.
U subotu ujutro održana je prva utrka -  Drenova Trail u organizaciji Sportsko rekreacijskog kluba Rika u suradnji s MO Drenova.  Odazvalo se sedamdesetak trkača koji su istrčali stazu dugu 11 kilometara prema Velom vrhu i Pulcu.

više

Izložba Željka Delača.jpg

Održani Dani Drenove 2016.

Rijeka, 20. srpnja 2016.
U ovogodišnje  višednevno obilježavanje Dana Drenove u organizaciji Vijeća MO Drenova uključile su se brojne drenovske udruge iz područja kulture i sporta, kao i drenovski obrtnici koji zajedno već više od petnaest godina slave dan zaštitnice Župe BDM Karmelske na Donjoj Drenovi.

više

Drenovski39naslovna.jpg

Izašao 39. broj Drenovskog lista

Rijeka, 11. srpnja 2016.
Uoči Dana Drenove izašao je najnoviji 39. broj Drenovskog lista u kojem možete pročitati mnoštvo raznovrsnih sadržaja i zanimljivosti, kao i samu najavu obilježavanja Dana MO.

više

Radovi KD Vik.jpg

Informacije o radovima KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.

Rijeka, 30. lipnja 2016.
U sklopu radova po projektu EIB/CEB, Donja Drenova sjever, izvođač će do 10. srpnja 2016. godine izvršiti asfaltiranje ulice Vrhak, Žminjske ulice i Drenovskog puta (od mjesnog odbora do spoja s ulicom Braće Hlača) te će se istima moći prometovati.

više

Bok.jpg

Najava radova - spoj Ceste A na lokaciji Bok Drenova

Rijeka, 13. lipnja 2016.
Iz Odjela za komunalni sustav pristigla je informacija o izvođenju radova na području MO Drenova u Rijeci tijekom četvrtog kvartala 2016. godine kada započinju radovi na građevini pod nazivom "Produženje GU XIV i spoj sa OU XXI (spoj Ceste A) na lokaciji Bok Drenova".

više