Ivana.jpg

Poziv na izložbu

Rijeka, 3. ožujka 2015.
Polaznice likovne radionice koju vodi gospođa Biserka Mihić pozivaju vas na otvorenje izložbe povodom Dana žena u četvrtak, 5. ožujka s početkom u 19.00 sati u prostoru MO Drenova, Cvetkov trg 1.

više

mob. rec. dvorišta.jpg

Postavljanje mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci

Rijeka, 19. veljače 2015.
Grad Rijeka i Komunalno društvo Čistoća, kao nadogradnju sustava odvojenog prikupljanja otpada, uvode mobilna reciklažna dvorišta. Mobilna reciklažna dvorišta bit će na području grada Rijeke postavljena na 19 lokacija prema unaprijed određenom rasporedu. Predviđeno je da dvorište na svakom lokalitetu radi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeću lokaciju.

više

Potpis ugovora 1.jpg

Kreće izgradnja kanalizacije i vodovoda na Srdočima, području Gornjeg Zameta, dijelu Donje Drenove i Kostabele

Rijeka, 4. veljače 2015.
U Salonu Grada Rijeke potpisani su ugovori za izgradnju i rekonstrukciju sanitarne kanalizacije i vodovoda u Ulici Murini na Srdočima te na području Gornjeg Zameta, sjevernog dijela Donje Drenove i Kostabele. Riječ je o ulaganjima vrijednim preko 23 milijuna kuna, u sklopu kojih će se izgraditi 6,4 kilometara sanitarne kanalizacije i 3,2 kilometra vodovodne mreže na različitim lokacijama u Rijeci.

više

Zavičajni muzej.JPG

Krenula potraga za originalnim 3D isprintanim drenovskim suvenirom

Rijeka, 30. siječnja 2015.
U sklopu projekta razvoja inkubatora 3D printanja za djecu i mlade pri Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka raspisan je poziv javnosti za predlaganje ideja originalnih suvenira riječkog naselja Drenova koji će potom biti 3D printani i poklanjani javnosti, posjetiteljima Gradske knjižnice Rijeka i Zavičajnog muzeja Drenove.

više

Ulica Braće Hlača.jpg

Plan raspodjele komunalnih prioriteta za MO Drenova u 2015. godini

Rijeka, 22. prosinca 2014.
Gradsko vijeće Grada Rijeke donijelo je Plan raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području mjesnih odbora u 2015. godini prema kojem je za područje Mjesnog odbora Drenova predviđeno ukupno 1.133.000,00 kuna. Za koje prioritete su raspoređena sredstva i u kojem iznosu možete pogledati u nastavku članka.

više