16.06.Svečana sjednica (4).jpg

Završili su Dani MO Zamet

Rijeka, 17. lipnja 2015.
Sinoćnom svečanošću završili su Dani MO Zamet koji su započeli 6. lipnja. Svečanost se odvijala u dva dijela. U prvom dijelu održana je svečana sjednica, a nakon toga usljedilo je otvorenje izložbe fotografija.

više

Branko Kinkela, V. I Milivoja Lenca7 (12).jpg

provedena akcija "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2015. godini

Rijeka, 16. lipnja 2015.
Ove godine je ponovo provedena akcija "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor koju Vijeće MO provodi temeljem Programa za 2015. godinu i obilježavanja Dana MO. Cilj akcije  je veća angažiranost svih sugrađana  kojima je ljepota zelenila i cvijeća dio svakodnevnog življenja te da svojim primjerom  motiviraju i svoje susjede da uređuju i oplemenjuju prostor u kojem žive.

više

Predavanje o alergijama (2).jpg

Održano predavanje o alergijama

Rijeka, 12. lipnja 2015.
Dr. Jadranko Jelić jučer je u prostorijama MO Zamet održao predavanje o alergijama. predavanje je organiziralo Vijeće MO, povodom obilježavanja Dana mjesnog odbora.

više

Radionica 10.6 (2).jpg

Održana kreativna radionica

Rijeka, 10. lipnja 2015.
Povodom Dana Mjesnog odbora Zamet održana je kreataivna radionica za "male i velike". Tehnikom decoupage oslikavale su se keramičke vaze.

više

Dani MO izložba kreataivnih radionica (3).jpg

Izloženi radovi polaznica radionica "Korak po korak" i program "Rapsodija u plavom" u izvedbi članica Kluba Zamet

Sinoć je u prostorijama Mjesnog odbora Zamet povodom obilježavanja Dana MO otvorena izložba radova polaznica kreativnih radionica "Korak po korak" Matice umiraovljenika Rijeka a u nastavku je izveden  program članica Kluba Zamet  pod nazivom "Rapsodija u plavom".

više

Mjerenje tlaka i šećera Dani MO (2).JPG

Održano mjerenje tlaka i razine šećera u krvi te demonstracija karatea

Rijeka, 8. lipnja 2015.
Danas je u prostorijama MO Zamet povodam obilježavanja Dana MO održano mjerenje tlaka i razine šećera u krvi, a na vanjskom prostoru na Trgu riječkih olimpijaca demonstaracija karetea.

više

Boćanje i Kartanje Dani MO (23).JPG

Održano takmičenje u boćanju i kartanje

Rijeka, 8. lipnja 2015.
U subotu su povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Zamet na jogu Boćarskog kluba Zamet, održana natjecanja u boćanju i kartanju. Prigodnim riječima natjecanje je otvorio predsjednik Vijeća MO Ivica Prtenjača.

više

Zamet 2014.jpg

Započinju Dani MO Zamet  najava

Rijeka, 3. lipnja 2015.
U subotu 6. lipnja 2014. započinju Dani MO Zamet i taju do 16. lipnja. Vijeće Mjesnog odbora je programom predvidjelo različita događanja i sadržaje najenjene svim dobnim uzrastima. U realizaciju programskih aktivnosti uklučile su se i institucije koje djeluju na području Zameta.
U nastvku je kalendar događanja

više

konop 10_resize.JPG

Za najdražu Rijeku - 10. sportske igre mjesnih odbora

Rijeka, 1. lipnja 2015.
U nedjelju, 31. svibnja završeni su 10. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. U sportskom duhu, 350 natjecatelja braneći boje svog mjesnog odbora igralo je za najdraži grad. Boćari, konopaši, igrači briškule i trešete i nogometaši dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

više

poziv slika.jpg

Dani svetog Vida 2015 -  sportske igre mjesnih odbora

Rijeka, 27. svibnja 2015.
U nedjelju, 31. svibnja 2015. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Na otvorenom igralištu Delta svoje nogometno umijeće pokazat će predstavnici 14 mjesnih odbora i Grada Rijeke ma 5. malonogometnom kupu Delta. Sporstki duh i dobra zabava, ovih igara, uvod su u bogat program  obilježavanja dana zaštitnika našeg grada Svetog Vida koji predstoji u prvoj polovici lipnja.

više

DD krvi 24.04.jpg

Na zametu prikupljeno 28 doza krvi

Rijeka, 25. travnja 2015.
Danas je na Zametu u MO u sklopu sportskog Centra Zamet, održana druga ovogodišnja humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju je organizirao Aktiv dobrovoljnih davaoca krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiv Zamet, a u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka.

više

Zamet 1.jpg

Gradnja kanalizacije te rekonstrukcija i dogradnja vodovoda na području Gornjeg Zameta

Rijeka, 24. travnja 2015.
U ponedjeljak, 27. travnja 2015.  započinje gradnja 2.040 metara kanalizacije te rekonstrukcija i dogradnja 590 metara vodovoda u ulicama Bilogorska, Zametskog korena, Vladivoja i Milivoja Lenca, Čavalsko, Maria Gennaria i Škrobotovac. Završetak ovih radova na vodno-komunalnoj infrastrukturi na području Mjesnih odbora Pehlin, Zamet i Gornji Zamet u Gradu Rijeci predviđen je u travnju 2016. godine.

više

Mapa radovi Ante Mandića.jpg

Početak radova na kanalizaciji i vodovodu u Ulici Ante Mandića

Rijeka, 1. travnja 2015.
U utorak, 7. travnja 2015. godine u Ulici Ante Mandića, na području mjesnog odbora Zamet, započet će gradnja 1.120 metara sanitarne odvodnje s jednom novom kanalizacijskom crpnom stanicom i rekonstrukcijom vodovoda. Radovi će se izvoditi po dionicama, a završetak radova predviđen je u prosincu 2015. godine. Ova investicija dio je 23,1 milijuna kuna vrijednog projekta EIB/CEB.

više