Raskrižje Krnjevo i Zametska ulica.jpg

Radovi na obnovi kolnika na dionici ceste Rešetari – Krnjevo ukupne duljine 3,7 kilometara

Rijeka, 23. lipnja 2016.
U ponedjeljak, 27. lipnja 2016. godine započinju radovi na obnovi završnog asfaltnog sloja na dionici Rešetari – Krnjevo na području grada Rijeke u ukupnoj duljini od 3,7 kilometara. Radovi su podijeljeni u tri poddionice: Rešetari – Martinkovac, Martinkovac – Diračje, Diračje - Krnjevo (raskrižje ulica Zvonimirova – Liburnijska - Zametska).

više

16.06. svečana sjednica VMO (19).JPG

Svečanom sjednicom i otvorenjem izložbe fotografija završili su Dani MO Zamet

Rijeka, 17. lipnja 2016.
Sinoćnom svečanošću završili su Dani MO Zamet koji su započeli 12. lipnja. Svečanost se odvijala u dva dijela. U prvom dijelu održana je svečana sjednica, a nakon toga usljedilo je otvorenje izložbe fotografija.

više

Moć svrhe života (1).JPG

Održana dva predavanja povodom Dana MO

Rijeka, 16. lipnja 2016.
Jučer je popodne s Društvom tjelesnih invalida grada Rijeke proteklo u predavanju Aleksandre Ožanić, psihoterapeuta pod nazivom "Moć svrhe života", a u 19 sati održano je predavanje Gordana Kauzlarića "Riječka voda", a organizirano povodom obilježavanja Dana MO.

više

13.06. Otvorenje izložbe.jpg

U MO održana izložba radova radionice "Korak po korak" i program Kluba starijih osoba Zamet

Rijeka, 14. lipnja 2016.
Jučer su se odvijali razlićiti programi povodom obilježavanja Dana MO Zamet. Prisutnima se na početku obtratio predsjenik VMO Ivica Prtenjača prigodnim  riječima. Usljedilo je otvorenje izložbe kreativnih radionica "Korak po korak" Matice Umirovljenika, a kasnije se nastavilo s programom Kluba starijih osoba Zamet.

više

Kreativna radionica 14 (3).JPG

Održana je kreativna radionica i Zametska večer s Alenom Polićem

Rijeka, 14. lipnja 2016.
Sinoće je usprkos lošem vremenu i kiši održana kreativna radionica  i Zametska večer s Alenom Polićem, organizirano u sklopu obilježavanja Dana MO Zamet.

više

13.06. Mjerenje tlaka i šećera u krvi 001.JPG

Održano mjerenje tlaka i razine šećera u krvi

Rijeka, 13. lipnja 2016.
Danas je provedena druga ovogodišnja akcija, mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, kojoj se odazvalo 47 građana, organizirana povodom obilježavanja Dana MO Zamet.

više

Boćanje i kartanje 12.06.2016 014.JPG

Povodom Dana MO održano natjecanje u boćanju i kartanju

Rijeka, 13. lipnja 2016.
U nedjelju 12. lipnja na terenima ŠD Zamet i jobu BK Zamet održano je natjecanje u boćanju i kartanju, povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Zamet. Natjecanje je započelo u jutarnjim satima. 

više

Pogled na Zamet (2).jpg

Započinju Dani MO Zamet - najava

Rijeka, 9.lipnja 2016.
U subotu 12. lipnja 2016. započinju Dani MO Zamet. Vijeće Mjesnog odbora je  i ove godine programom predvidjelo različita događanja i sadržaje najenjene svim dobnim uzrastima. U realizaciju programskih aktivnosti uklučile su se i institucije koje djeluju na području Zameta.
U nastvku je kalendar događanja

više

Corners 4.06.2016.jpg

Završnom večeri na Trgu riječkih olimpijaca priveden je kraju događaj CORNERS Triangle Rijeka

Rijeka, 8. lipnja 2016.
Završnom večeri na Trgu riječkih olimpijaca priveden je kraju događaj CORNERS Triangle Rijeka, koji je u razdoblju od 24. svibnja do 4. lipnja okupio trinaest umjetnika iz Hrvatske i Europe, uključenih u tri umjetnička projekta. Umjetnici su u navedenom periodu upoznavali Zamet i ostale dijelove Rijeke, te su na temelju razgovora i druženja s lokalnim stanovnicima pripremili i izradili umjetničke radove. 

više

naslovnica.JPG

Za najdražu Rijeku - sportske igre mjesnih odbora

Rijeka, 6. lipnja 2016.
U nedjelju, 5. lipnja završeni su 12. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, brišluli i trešeti te nogometu odmjerilo 350 natjecatelja.

više

Dežurstvo predsjednika VMO u lipnju

Rijeka, 2. lipnja 2016.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u ponedjeljak 6. lipnja 2016. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imaju mogućnost neposredno dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja i drugim pitanjima iz rada mjesnog odbora.

više