DD krvi 24.04 (1).jpg

Najava akcije dobrovolnog darivanja krvi

Rijeka, 29. travnja 2016.
Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i Aktiv dobrovoljnih davaoca krvi Zamet pozivaju građane da se odazovu akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u prostorijama MO Zamet u sklopu Centra Zamet, u srijedu 11. travnja 2015. u vremenu od 9-13 sati.

više

Na poziv Grada Rijeke pristiglo 455 prijedloga građana za mala uređenja u kvartovima

Rijeka, 28. travnja 2016.
Temeljem Javnog poziva kojeg je raspisao Grad Rijeka, a putem kojeg su građani mogli predložiti projekte uređenja i održavanja komunalne infrastrukture na području mjesnog odbora u kojem žive, pristiglo je 455 prijedloga građana.

više

Nova trasa linije 3 i novi vozni red

Rijeka, 25. travnja 2016.
Od utorka, 26. travnja 2016. g. autobusi javnog gradskog prometa na liniji 3 prometovat će skraćeno, odnosno Primorskom ulicom do okretišta Grbci, i to u polasku i odlasku. Razlog tome je nemogućnost sigurnog i redovitog prolaska vozila javnog gradskog prijevoza linije 3 kroz privremeno okretište Šumci zbog učestalog zauzeća okretišta građevinskim strojevima i osobnih vozila.

više

Dežurstvo predsjednika VMO u travnju

Rijeka, 22. travnja 2016.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u ponedjeljak 25. travnja 2016. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imaju mogućnost neposredno dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja i drugim pitanjima iz rada mjesnog odbora.

više

18.04.Mjerenje tlatka i.jpg.JPG

Održano mjerenje tlaka i razine šećera te zdravstveno predavanje

Rijaka, 18. travnja 2016.
Danas je u prostorijama MO Zamet provedena zdravstvena akcija. Mjerio se tlak i razina šećera u krvi, a u popodnevnim satima održano je predavanje o aroma terapiji u svakodnevnom životu.

više

Održan sastank u Odjelu gradske uprave za komunalni sustav

Rijeka, 8. travnja 2016.
U srijedu je u Odjelu gradske uprave za komunalni sustav održan zajednički sastanak, Vijeća MO Zamet s pročelnicom Odjela i surednicima, te  Rijeka prometom d.d. s ciljem rješavanja komunalnih problema na području Zameta.  

više

riječka špina na Zametu (1).JPG

Riječka špina na Zametu

Rijeka, 23. ožujka 2016.
Jučer je povodom obilježavanja Svjetskog dana voda u Rijeci postavljena i danas stavljena u funkciju još jedne nova riječka špina, na lokaciji uz dvoranu Centra Zamet.

više