DD krvi.jpg

Poziv dobrovoljnim darivateljima krvi

Rijeka, 14. travnja 2015.
Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i Aktiv dobrovoljnih davaoca krvi Zamet pozivaju građane da se odazovu akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u prostorijama MO Zamet u sklopu Centra Zamet, u petak 24. travnja 2015. u vremenu od 9-13 sati.

više

5. sjed. VMO.jpg

Dežurstvo predsjenika Vijeća MO

Rijeka, 14. travnja 2015.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u ponedjeljak 20. travnja 2015. godine u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imat će mogućnost dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja.

više

Proš.dječ. igrališta (1).jpg

Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2016. godinu

Rijeka, 1. travnja 2014.
Pozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građan da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekta komunalne infrastrukture radi izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2016. godinu. Prijedlozi će se primati u sjedištu mjesnog odbora, od 1. travnja do 20. travnja 2015.

više

Mapa radovi Ante Mandića.jpg

Početak radova na kanalizaciji i vodovodu u Ulici Ante Mandića

Rijeka, 1. travnja 2015.
U utorak, 7. travnja 2015. godine u Ulici Ante Mandića, na području mjesnog odbora Zamet, započet će gradnja 1.120 metara sanitarne odvodnje s jednom novom kanalizacijskom crpnom stanicom i rekonstrukcijom vodovoda. Radovi će se izvoditi po dionicama, a završetak radova predviđen je u prosincu 2015. godine. Ova investicija dio je 23,1 milijuna kuna vrijednog projekta EIB/CEB.

više

Dječje igralište B. Vidasa 7.jpg

Započeli su radovi na proširenju djeljeg igrališta

Rijeka, 23. ožujka 2015.
Prošli tjedan započeli su radovi na proširenju djelčjeg igrališta u Ulici Bože Vidasa 7. Izvest će se zidovi za povećanje platoa igrališta. Sve dok bude moguće igralište će biti u funkciji. Predviđeno je i postavljanje gumene podloge.

više

Dvorac na kraju svemira (1).jpg

Dvorac na kraju svemira

Rijeka, 4. ožujka 2015.
U ulazu Mjesnog odbora Zamet postavljena je izložba radova učenika OŠ Zamet s temom svemira.

više

predsjednici VMO i gradonačelnik.JPG

Obilježen kraj vijećnićkog mandata

Rijeka, 19. veljače 2015.
U vijećnici Grada Rijeke održan je prijem za predsjednike vijeća mjesnih odbora kojima je raspisivanjem izbora za članove vijeća mjesnih odbora, krajem 2014. godine istekao mandat. Uz izraze zahvale za ostvarenu suradnju, kao priznanje za njihov rad i doprinos u razvoju mjesne samouprave u gradu Rijeci u proteklom mandatu, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel uručio im je knjigu Radmile Matejčić "Kako čitati grad".

više

Likovni radovi na temu maškara.jpg

Na Zametu završilo peto godišnje doba

Rijeka, 18. veljače 2015.
Danas je na Zametu siboličnim paljenjem Pusta završilo "peto godišnje doba". Zametske maškare i zvončari tradicionalno na Antoniu započinju s karnevalskim zbivanjima i završavaju na "pusnu sredu". Tako je bilo i ove godine.

više

mob. rec. dvorišta.jpg

Postavljanje mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci

Rijeka, 19. veljače 2015.
Grad Rijeka i Komunalno društvo Čistoća, kao nadogradnju sustava odvojenog prikupljanja otpada, uvode mobilna reciklažna dvorišta. Mobilna reciklažna dvorišta bit će na području grada Rijeke postavljena na 19 lokacija prema unaprijed određenom rasporedu. Predviđeno je da dvorište na svakom lokalitetu radi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeću lokaciju.

više