Dežurstvo predsjednika VMO u svibnju

Rijeka, 13. svibnja 2016.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u ponedjeljak 16. svibnja 2016. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imaju mogućnost neposredno dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja i drugim pitanjima iz rada mjesnog odbora.

više

DD krvi 11.05 001.JPG

Na Zametu prikupljeno 15 doza krvi

Rijeka, 11. svibnja 2016.
U Mjesnom odboru Zamet održana je druga ovogodišnja humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju su organizirali Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiv Zamet, a u suradnji s Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka. Akcija je provedena u jutarnjim satima.

više

Sajam mogućnosti 2.jpg

Šesti Sajam mogućnosti održan u dvorani Centra Zamet

Rijeka, 10. svibnja 2016. 
Šesti po redu Sajam mogućnosti održan je u dvorani Centra Zamet. Cilj Sajma je upoznati djecu s raznolikim izvanškolskim sadržajima i motivirati ih na odabir aktivnosti kojima bi se bavili u slobodno vrijeme kao jednim od načina zaštite djece i mladih od sredstava ovisnosti i drugih oblika rizičnog ponašanja.

više

Braće Bačić  obnova vertikalne signalizacije.jpg

Komunalni radovi u svibnju

Rijeka, 10. svibnja 2016.
Ovih dana na Zametu  izvode se radovi na komunalnoj infrastrukturi. Započelo se sa košnjom trave, obnavljanjem horizontalne signalizacije, uređivanju parkovnih i dječjih igrališta i dr.

više

Čekaona Baredice (4).jpg

Izvješće o realizaciji plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete mjesnog odbora Zamet u 2015. godini

Rijeka, 10. svibnja 2016.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Zamet u 2015. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2014. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na svojoj 24. sjednici održanoj 28. travnja 2016. godine

više

Na poziv Grada Rijeke pristiglo 455 prijedloga građana za mala uređenja u kvartovima

Rijeka, 28. travnja 2016.
Temeljem Javnog poziva kojeg je raspisao Grad Rijeka, a putem kojeg su građani mogli predložiti projekte uređenja i održavanja komunalne infrastrukture na području mjesnog odbora u kojem žive, pristiglo je 455 prijedloga građana.

više

Nova trasa linije 3 i novi vozni red

Rijeka, 25. travnja 2016.
Od utorka, 26. travnja 2016. g. autobusi javnog gradskog prometa na liniji 3 prometovat će skraćeno, odnosno Primorskom ulicom do okretišta Grbci, i to u polasku i odlasku. Razlog tome je nemogućnost sigurnog i redovitog prolaska vozila javnog gradskog prijevoza linije 3 kroz privremeno okretište Šumci zbog učestalog zauzeća okretišta građevinskim strojevima i osobnih vozila.

više

18.04.Mjerenje tlatka i.jpg.JPG

Održano mjerenje tlaka i razine šećera te zdravstveno predavanje

Rijaka, 18. travnja 2016.
Danas je u prostorijama MO Zamet provedena zdravstvena akcija. Mjerio se tlak i razina šećera u krvi, a u popodnevnim satima održano je predavanje o aroma terapiji u svakodnevnom životu.

više

Održan sastank u Odjelu gradske uprave za komunalni sustav

Rijeka, 8. travnja 2016.
U srijedu je u Odjelu gradske uprave za komunalni sustav održan zajednički sastanak, Vijeća MO Zamet s pročelnicom Odjela i surednicima, te  Rijeka prometom d.d. s ciljem rješavanja komunalnih problema na području Zameta.  

više

riječka špina na Zametu (1).JPG

Riječka špina na Zametu

Rijeka, 23. ožujka 2016.
Jučer je povodom obilježavanja Svjetskog dana voda u Rijeci postavljena i danas stavljena u funkciju još jedne nova riječka špina, na lokaciji uz dvoranu Centra Zamet.

više