21. sjed. VMO Zamet 003.JPG

Dežurstvo predsjenika VMO u siječnju

Rijeka, 19. siječnja 2017.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u srijedu 25. siječnja 2017. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imaju mogućnost neposredno dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja i drugim pitanjima iz rada mjesnog odbora.

više

DD 17.01.2017 006.JPG

Na Zametu prikupljeno 17 doza krvi

Rijeka, 18. siječnja 2017.
U Mjesnom odboru Zamet održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju su organizirali Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiv Zamet, a u suradnji s Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka. Akcija je provedena u popodnevnim satima.

više

17.01.2017  Pust na Zametu.jpg

Na Zametu je započelo peto godišnje doba

Na Antonju, uz himnu Zametskih maškara i zvončara, podignuta je zastava i tako je započelo peto godišnje doba na Zametu. Nakon zabave u prostorijama SD Zamet pust je odnešen kao i svih predhodnih godina u Žamarić gdje će biti do kraja trajanja maškara.

više

DD krvi 24.04 (1).jpg

Najava akcije dobrovolnog darivanja krvi u siječnju

Rijeka, 9. siječnja 2017.
Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i Aktiv dobrovoljnih davaoca krvi Zamet pozivaju građane da se odazovu akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u prostorijama MO Zamet u sklopu Centra Zamet, u utorak 17. siječnja 2017. u vremenu od 14,00 do 18,00 sati

više

14.12. Svečana sjednica VMO 004.JPG

Svečanom sjednicom VMO Zamet završili su dani Ususret blagdanima

Rijeka, 15. prosinca 2016.
Sinoćnom svečanom sjednicom Vijeća Mjesnog odbora Zamet, završen je program vijeća "ususret blagdanima".

više

Djed Mraz na Zametu.jpg

Djed Mraz je u podne došao na Zamet a predvečer je održana priredba "ususret blagdanima"

Rijeka, 10. prosinca 2016.
Danas je točno u podne na Zamet došao Djed Mraz, te darovao predškolsku djecu slatkišima. Predvečer je izveden program  pod nazivom "Ususret blagdanima" koji je pripremila Nina Cuculić iz OŠ Zamet. 

više

9.12.2016  Prezentacija na Zametu.jpg

Delegacija Bosne i Hercegovine na Zametu

Rijeka, 9. rosinca 2016.
Drugog dana boravka u Rijeci, delegacija iz Bosne i Hercegovine  posjetila je Zamet, MO Zamet te objekat Centra Zamet. Cilj projekta "Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“ je unaprjeđenje života građana Bosne i Hercegovine kroz osnaživanje lokalnih razina vlasti, usluga i infrastrukture te jačanje demokratske odgovornosti i socijalne uključenosti građana.

više

7.12. mjerenje tlaka i šećera (1).JPG

Održano mjerenje tlaka i kreativna radionica

Rijeka, 7. prosinca 2016.
Danas se u prostorijama MO Zamet u jutarnjim satima mogao izmjeriti tlak i razina šećera u krvi. Popodne je održćana kreativna radionica "za male i velike".

više

6.12. posjet Domu I.B. Mažuranić 1.jpg

Posjet Domu Ivane Brlić Mažuranić

Rijeka, 7. prosinca, 2016.
Povodom Svetog Nikole predsjenik VMO Zamet Ivica Prtenjača i Milan Klobučar, posjetili su djecu u Doma Ivane Brlić Mažuranić u Rijeci i darovali ih higijenskim potrepštinama. Ovo je njihov drugi posjet ove godine.

više