7.12. mjerenje tlaka i šećera (1).JPG

Održano mjenje tlaka i kreativna radionica

Rijeka, 7. prosinca 2016.
Danas se u prostorijama MO Zamet u jutarnjim satima mogao izmjeriti tlak i razina šećera u krvi. Popodne je održćana kreativna radionica "za male i velike".

više

6.12. posjet Domu I.B. Mažuranić 1.jpg

Posjet Domu Ivane Brlić Mažuranić

Rijeka, 7. prosinca, 2016.
Povodom Svetog Nikole predsjenik VMO Zamet Ivica Prtenjača i Milan Klobučar, posjetili su djecu u Doma Ivane Brlić Mažuranić u Rijeci i darovali ih higijenskim potrepštinama. Ovo je njihov drugi posjet ove godine.

više

6.12. mali  Mikići u MO  (3).jpg

Mali "Mikići" u MO

Rijeka, 6. prosinca 2016.
Danas, povodom Svetog Nikole, mali "Mikići" posjetili su MO Zamet i donijeli radove koje su izrađivali u "maloj školi" povodom nadolazećih blagdana.

više

Djed Mraz 2015..jpg

Ususret blagdanima - najava događanja

Rijeka, 5. prosinca 2016.
U mjesecu veselja i darivanja i ove godine Vijeće MO Zamet daruje svoje sugrađane različitim događanjima, dočekom Djeda Mraza za djecu predškolske dobi, predstavom za odrasle, kreativnom radionicom za male i velike. U nastavku je kalendar događaja:

više

30.11. dvorci na rubu grada Zamet.jpg

Dvorci na rubu Grada

Rijeka, 1. prosinca 2016.
Jučer je u MO Zamet održana još jedna kreativna radionica na kojoj su bila djeca predšolske dobi. Izrađivali su se dvorci ( Dvorci na rubu grada) od starih kutija, ostataka rola i  kartona, te starog papira.

više

22.11.2016. Crveni križ 002.JPG

Održana izborna skupština Društva Crvenog križa Zamet

Rijeka, 23. studenoga 2016.
Jučer je u prostorijama MO Zamet održana izborna skupština Društva Crvenog križa Zamet. Skupštini je nazočila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa  Rijeka, gospođa Marija Vičić.

više

21. sjed. VMO Zamet 003.JPG

Dežurstvo predsjenika VMO u studenom

Rijeka, 16. studenoga 2016.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u srijedu 23. studenog 2016. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imaju mogućnost neposredno dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja i drugim pitanjima iz rada mjesnog odbora.

više

16. 11. 2016. radionica.jpg

Održana kreativna radionica za "male i velike"

Rijeka, 18. studenog 2016.
Jučer je u prostorijama MO održana kreativna radionica izrade šumećih kuglica - oblika za kupanje.

više

ruke lokjalno.jpg

Natječaj - zaprimanje prijedloga projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2017. godinu

Rijeka, 2. studenoga 2016.
Grad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekata za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2017. godinu. Natječaj omogućuje neposredno sudjelovanje mjesnih odbora, udruga i grupa građana na manjim zahvatima (uređenju) u komunalnoj infrastukturi (parkovi, dječja igrališta, šetnice, neuređene zelene površine, manjih divlji deponiji neopasnog komunalnog otpada i sl.), u cilju zadovoljenja dijela potreba koje građani imaju u svojoj lokalnoj zajednici.

više