Mobilni šalter MUP-a na Zametu 1. travnja

Rijeka, 26. ožujka 2015.
Mobilni šalter Ministarstva unutarnjih poslova biti će na Zametu 1. travnja 2015. godine, u prostorijama MO Zamet, Trg riječkih olimpijaca 3,  Građanima će biti na raspolaganju u vremenu od 9 do 14 sati. Ovo je već treći termin u ovoj godini, a prvi put je postavljen u veljači.

više

Dječje igralište B. Vidasa 7.jpg

Započeli su radovi na proširenju djeljeg igrališta

Rijeka, 23. ožujka 2015.
Prošli tjedan započeli su radovi na proširenju djelčjeg igrališta u Ulici Bože Vidasa 7. Izvest će se zidovi za povećanje platoa igrališta. Sve dok bude moguće igralište će biti u funkciji. Predviđeno je i postavljanje gumene podloge.

više

Dvorac na kraju svemira (1).jpg

Dvorac na kraju svemira

Rijeka, 4. ožujka 2015.
U ulazu Mjesnog odbora Zamet postavljena je izložba radova učenika OŠ Zamet s temom svemira.

više

predsjednici VMO i gradonačelnik.JPG

Obilježen kraj vijećnićkog mandata

Rijeka, 19. veljače 2015.
U vijećnici Grada Rijeke održan je prijem za predsjednike vijeća mjesnih odbora kojima je raspisivanjem izbora za članove vijeća mjesnih odbora, krajem 2014. godine istekao mandat. Uz izraze zahvale za ostvarenu suradnju, kao priznanje za njihov rad i doprinos u razvoju mjesne samouprave u gradu Rijeci u proteklom mandatu, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel uručio im je knjigu Radmile Matejčić "Kako čitati grad".

više

Likovni radovi na temu maškara.jpg

Na Zametu završilo peto godišnje doba

Rijeka, 18. veljače 2015.
Danas je na Zametu siboličnim paljenjem Pusta završilo "peto godišnje doba". Zametske maškare i zvončari tradicionalno na Antoniu započinju s karnevalskim zbivanjima i završavaju na "pusnu sredu". Tako je bilo i ove godine.

više

mob. rec. dvorišta.jpg

Postavljanje mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci

Rijeka, 19. veljače 2015.
Grad Rijeka i Komunalno društvo Čistoća, kao nadogradnju sustava odvojenog prikupljanja otpada, uvode mobilna reciklažna dvorišta. Mobilna reciklažna dvorišta bit će na području grada Rijeke postavljena na 19 lokacija prema unaprijed određenom rasporedu. Predviđeno je da dvorište na svakom lokalitetu radi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeću lokaciju.

više