Izvješće o realizaciji plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete mjesnog odbora Zamet u 2014. godini

Rijeka, 16. lipnja 2015.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Zamet u 2014. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2013. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na svojoj 17. sjednici održanoj 14. svibnja 2015. godine

više

16.06.Svečana sjednica (4).jpg

Završili su Dani MO Zamet

Rijeka, 17. lipnja 2015.
Sinoćnom svečanošću završili su Dani MO Zamet koji su započeli 6. lipnja. Svečanost se odvijala u dva dijela. U prvom dijelu održana je svečana sjednica, a nakon toga usljedilo je otvorenje izložbe fotografija.

više

Branko Kinkela, V. I Milivoja Lenca7 (12).jpg

provedena akcija "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2015. godini

Rijeka, 16. lipnja 2015.
Ove godine je ponovo provedena akcija "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor koju Vijeće MO provodi temeljem Programa za 2015. godinu i obilježavanja Dana MO. Cilj akcije  je veća angažiranost svih sugrađana  kojima je ljepota zelenila i cvijeća dio svakodnevnog življenja te da svojim primjerom  motiviraju i svoje susjede da uređuju i oplemenjuju prostor u kojem žive.

više

Predavanje o alergijama (2).jpg

Održano predavanje o alergijama

Rijeka, 12. lipnja 2015.
Dr. Jadranko Jelić jučer je u prostorijama MO Zamet održao predavanje o alergijama. predavanje je organiziralo Vijeće MO, povodom obilježavanja Dana mjesnog odbora.

više

Radionica 10.6 (2).jpg

Održana kreativna radionica

Rijeka, 10. lipnja 2015.
Povodom Dana Mjesnog odbora Zamet održana je kreataivna radionica za "male i velike". Tehnikom decoupage oslikavale su se keramičke vaze.

više

Dani MO izložba kreataivnih radionica (3).jpg

Izloženi radovi polaznica radionica "Korak po korak" i program "Rapsodija u plavom" u izvedbi članica Kluba Zamet

Sinoć je u prostorijama Mjesnog odbora Zamet povodom obilježavanja Dana MO otvorena izložba radova polaznica kreativnih radionica "Korak po korak" Matice umiraovljenika Rijeka a u nastavku je izveden  program članica Kluba Zamet  pod nazivom "Rapsodija u plavom".

više

Mjerenje tlaka i šećera Dani MO (2).JPG

Održano mjerenje tlaka i razine šećera u krvi te demonstracija karatea

Rijeka, 8. lipnja 2015.
Danas je u prostorijama MO Zamet povodam obilježavanja Dana MO održano mjerenje tlaka i razine šećera u krvi, a na vanjskom prostoru na Trgu riječkih olimpijaca demonstaracija karetea.

više

Boćanje i Kartanje Dani MO (23).JPG

Održano takmičenje u boćanju i kartanje

Rijeka, 8. lipnja 2015.
U subotu su povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Zamet na jogu Boćarskog kluba Zamet, održana natjecanja u boćanju i kartanju. Prigodnim riječima natjecanje je otvorio predsjednik Vijeća MO Ivica Prtenjača.

više

Zamet 2014.jpg

Započinju Dani MO Zamet  najava

Rijeka, 3. lipnja 2015.
U subotu 6. lipnja 2014. započinju Dani MO Zamet i taju do 16. lipnja. Vijeće Mjesnog odbora je programom predvidjelo različita događanja i sadržaje najenjene svim dobnim uzrastima. U realizaciju programskih aktivnosti uklučile su se i institucije koje djeluju na području Zameta.
U nastvku je kalendar događanja

više