Obavijest o mogućim prekidima u isporuci tople vode u objektima priključenima na toplanu Malonji

Rijeka, 22. kolovoza 2016.
TD Energo obavještava stanare objekata na području toplane Malonji  da su u utorak, 23. kolovoza 2016. godine, u prijepodnevnim satima mogući povremeni prekidi u isporuci tople vode zbog radova na termotehničkim postrojenjima.

više

Socijalni program Grada Rijeke: zaprimanje zahtjeva za podmirenje troškova boravka djeteta u jaslicama i vrtiću i za podmirenje troškova javnog gradskog prijevoza

Rijeka, 12. kolovoza 2016.
Od 16. kolovoza do 20. rujna 2016. Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke organizira akciju zaprimanja zahtjeva građana Rijeke za podmirenje troškova boravka djeteta u jaslicama ili vrtiću u 2016./2017. godini.

više

5. kolovoz.jpg

Natjecanjem u boćanju obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Rijeka, 7. kolovoza 2016.
Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti tradicionalno je i ove godine na Jogu "Selo" održano natjecanje u boćanju. Prigodnim riječima natjecanje je u ime organizatora otvorio predsjednik Društva "Selo" Željko Tomac.

više

Nove igračke.jpg

Deset novih sprava za igru djece

Rijeka, 12. srpnja 2016.
Tijekom mjeseca lipnja i srpnja na području Grada Rijeke postavljeno je deset novih sprava za igru djece. Sprave su postavljene na dječjim igralištima na kojima su prethodno uklonjeni metalni tobogani a podloga građevinski uređena. Vrijednost ugrađene opreme je: 255.000,00 kn.

više

Dionica kod Pizzerie Kokolo.jpg

Nastavak radova na dionici ceste Rešetari – Krnjevo

Rijeka, 8. srpnja 2016.
Radovi na obnovi asfaltnog sloja i održavanju ceste na dionici Krnjevo – Rešetari nastavlja se duž Zametske ulice, i to od Pizzerije Kokolo prema križanju sa ulicom Lozičina (četvrtak i petak), dok se u subotu nastavlja od ulice Lozičina prema križanju s ulicom Bože Vidasa i Braće Monjac.

više

16.06. svečana sjednica VMO (19).JPG

Svečanom sjednicom i otvorenjem izložbe fotografija završili su Dani MO Zamet

Rijeka, 17. lipnja 2016.
Sinoćnom svečanošću završili su Dani MO Zamet koji su započeli 12. lipnja. Svečanost se odvijala u dva dijela. U prvom dijelu održana je svečana sjednica, a nakon toga usljedilo je otvorenje izložbe fotografija.

više

Moć svrhe života (1).JPG

Održana dva predavanja povodom Dana MO

Rijeka, 16. lipnja 2016.
Jučer je popodne s Društvom tjelesnih invalida grada Rijeke proteklo u predavanju Aleksandre Ožanić, psihoterapeuta pod nazivom "Moć svrhe života", a u 19 sati održano je predavanje Gordana Kauzlarića "Riječka voda", a organizirano povodom obilježavanja Dana MO.

više

13.06. Otvorenje izložbe.jpg

U MO održana izložba radova radionice "Korak po korak" i program Kluba starijih osoba Zamet

Rijeka, 14. lipnja 2016.
Jučer su se odvijali razlićiti programi povodom obilježavanja Dana MO Zamet. Prisutnima se na početku obtratio predsjenik VMO Ivica Prtenjača prigodnim  riječima. Usljedilo je otvorenje izložbe kreativnih radionica "Korak po korak" Matice Umirovljenika, a kasnije se nastavilo s programom Kluba starijih osoba Zamet.

više

Kreativna radionica 14 (3).JPG

Održana je kreativna radionica i Zametska večer s Alenom Polićem

Rijeka, 14. lipnja 2016.
Sinoće je usprkos lošem vremenu i kiši održana kreativna radionica  i Zametska večer s Alenom Polićem, organizirano u sklopu obilježavanja Dana MO Zamet.

više

13.06. Mjerenje tlaka i šećera u krvi 001.JPG

Održano mjerenje tlaka i razine šećera u krvi

Rijeka, 13. lipnja 2016.
Danas je provedena druga ovogodišnja akcija, mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, kojoj se odazvalo 47 građana, organizirana povodom obilježavanja Dana MO Zamet.

više

Boćanje i kartanje 12.06.2016 014.JPG

Povodom Dana MO održano natjecanje u boćanju i kartanju

Rijeka, 13. lipnja 2016.
U nedjelju 12. lipnja na terenima ŠD Zamet i jobu BK Zamet održano je natjecanje u boćanju i kartanju, povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Zamet. Natjecanje je započelo u jutarnjim satima. 

više