Radovi  na temu jeseni.jpg

Radovi učenika ne temu jeseni

Rijeka, 25. studenog 2014.
U ulaznom holu MO Zamet u sklopu Centra Zamet postavljena je nova izložba radova učenika OŠ Zamet. Likovni radovi na temu jeseni, naslikali su učenici pod vodstvom profesorice Silvije Benković.

više

Konst. VMO Zamet 20.11.2014.jpg

Konstituirano novo Vijeće MO Zamet

Rijeka, 21. studenog 2014.
U sjedištu Mjesnog odbora Zamet, u četvrtak 20. studenog 2014. godine konstituirano je novo Vijeća MO, koje ima sedam članova. Sjednicu je otvorio Igor Načinović, ovlaštena osoba od strane Gradonačelnika, te je dao izvješće o provedenim izborima za članove Vijeća MO Zamet.

više

Volim Hrvatsku Volim Rijeku 2014 1.jpg

Podjelom nagrada i priznanja završena akcija Volim Hrvatsku – Volim Rijeku

Rijeka, 28. listopada 2014.
U organizaciji Grada Rijeke i gradske Turističke zajednice, prigodnom svečanošću u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke obilježen je završetak akcije Volim Hrvatsku – Volim Rijeku. Ovom prigodom riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor TZ Rijeka Petar Škarpa najboljima u nekoliko kategorija uručili su nagrade i priznanja.

više

Ploča riječki olimpijci 1.jpg

Otkrivena ploča s imenima riječkih olimpijaca

Rijeka, 9. rujna 2014.
Uoči sutrašnje obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, na Trgu riječkih olimpijaca, ispred Centra Zamet, svečano je otkrivena ploče s imenima riječkih olimpijaca i paraolimpijaca, osvajača odličja. Ploču su otkrili Luka Wagner, član Boćarskog kluba osoba s invaliditetom, gimnastičarka Jana Vrsalović te najstariji olimpijac Zdravko Ćiro Kovačić.

više

DD krvi.jpg

Na Zametu prikupljene 24 doze krvi

Rijeka, 23. srpnja 2014.
U ponedjeljak, 21. srpnja u prostorijama MO Zamet u sklopu sportskog Centra Zamet održana je  akcija doborvoljnog darivanja krvi. Odazvalo se 35 darovatelja a krv je dalo 24.

više

zbirno izvješće o radu MO.JPG

Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

Rijeka, 17. srpnja 2014.
Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

više