11. sjednica VMO.jpg

Dežurstvo predsjednika VMO

Rijeka, 18. studenoga 2015.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u ponedjeljak 23. studenog 2015. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imat će mogućnost dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja.

više

Radovi učenika OŠ Matulji -duga (1).jpg

Likovni radovi na temu duge

Rijeka, 18. studenoga 2015.
U ulaznom holu MO Zamet, Centra Zamet, postavljena je izložba radova učenika trećih razreda OŠ dr. Andrija Mohorovičić Matulji. Tema je duga.

više

Čekaona Baredice (4).jpg

Na Zametu postavljene dvije nove čekaone

Rijeka, 2. studenoga 2015.
Na području Zameta od kolovoza izvode  se radovi na komunalnoj infrastrukturi, iz sredstava osiguranih po prioritetima za male komunalne zahvate u 2014. i 2015. godini. U nastavku možete vidjetI čekaone – nadstrešnice koje su postavljene na lokacijama: 

više

ruke lokjalno.jpg

Natječaj - zaprimanje prijedloga projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2016. godinu

Rijeka, 2. studenoga 2015.
Grad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekata za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2016. godinu. Natječaj omogućuje neposredno sudjelovanje mjesnih odbora i grupa građana na manjim zahvatima (uređenju) u komunalnoj infrastukturi (parkovi, dječja igrališta, šetnice, neuređene zelene površine, manjih divlji deponiji neopasnog komunalnog otpada i sl.), u cilju zadovoljenja dijela potreba koje građani imaju u svojoj lokalnoj zajednici.

više

Polaganje vijenaca31.10.jpg

Na Zametskom groblju položen vijenac

Rijeka, 31. listopada 2015.
U povodu dana Svih svetih, delegacija Grada Rijeke predvođena zamjenikom gradonačelnika dogradonačenikom  Miroslavom Matešićem i predsjednicom Gradskog vijeća Doroteom Pešić Bukovac, položila je vijenac na centralni križ na Zametskom groblju. Delegaciji su se tradicionalno pridružili i članovi Vijeća Mjesnog odbora Zamet,

više

prioriteti MO (1).jpg

Radovi po prioritetima MO Zamet

Rijeka, 31. kolovoza 2015.
U petak su započeli radovi na građevinskom uređenju okoliša u Ulici braće Bačić od kbr 33 prema 41, iz sredstava za prioritete MO Zamet kao preostala sredstva iz 2014 godine u iznosu od 59.903,00 kn. Radovi su u nadležnopsti Rijeka prometa.

više

DD krvi u kolovozu.jpg

Na Zametu prikupljeno 38 doza krvi

Rijeka, 21. kolovoza 2015.
U Mjesnom odboru Zamet održana je treća ovogodišnja humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju su organizirali Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiv Zamet, a u suradnji s Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka. Akciji se odazvao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

više

Ulica M.Lovraka Srdoči- radovi.jpg

U tijeku veliki komunalni radovi u Rijeci

Rijeka, 13. kolovoza 2015.
U sklopu velikog investicijskog ciklusa Vodovoda i kanalizacije, trenutno se u Rijeci provodi niz radova na izgradnji kanalizacije i obnovi vodovoda. Komunalni radovi aktualni su na Srdočima, Drenovi, Brašćinama i Pulcu, Škurinjama, Pehlinu, Zametu, Gornjem Zametu i Kostabeli.

više

Takmičenje u boćanju.jpg

Održano takmičenje u boćanju

Rijeka, 5. kolovoza 2015.
Povodom obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana pobjede na jogu "Selo" održano je natjecanje u boćanju. Prigodnim riječima natjecanje je otvorio predsjednik društva "Selo" Željko Tomac. Organizator turnira je Jog "Selo", a VMO Zamet je pomoglo u realizaciji turnira osiguravši sredstva za medalje za najuspješnije igrače.

više

Izvješće o realizaciji plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete mjesnog odbora Zamet u 2014. godini

Rijeka, 16. lipnja 2015.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Zamet u 2014. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2013. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na svojoj 17. sjednici održanoj 14. svibnja 2015. godine

više