Kreativna radionica u prosincu (3).jpg

Održana kreativna radionica za djecu

Rijeka, 10. prosinca 2014.
U mjesnom odboru jučer je održana još jedna kreativna radionica namjenjena djeci raznih dobnih skupina. Tema je bila vezana uz nadolazeće blagdane, izrada nakita za bor, čestitki.

više

mjerenje tlaka i šećera 9.12 (4).jpg

Održano mjerenje tlaka i šećera u krvi

Rijeka, 10. prosinca 2014.
Jučer je u jutarnjim satima u mjesnom odboru Zamet provedena akcija mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, na temelju programskih aktivnosti  pododbora za zdravstvo i socijalnu skrb Vijeća MO. Mjernju se odazvalo dvadesetak građana.

više

Prezentacija mjesne samouprave 1.jpg

Prezentacija mjesne samouprave za nove vijećnike

Rijeka, 9. prosinca 2014.
U organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija mjesne samouprave za predsjednike i zamjenike vijeća mjesnih odbora, kako bi ih se na taj način pobliže upoznalo s normativnim aktima, ustrojem mjesne samouprave te uvjetima, načinom i mogućnostima rada vijeća mjesnih odbora.

više

Ususret blagdanima.jpg

Ususret blagdanima - najava događanja

Rijeka, 3. prosinca 2014.
U mjesecu veselja i darivanja Vijeće Mjesnog odbora Zamet i ove godine daruje svoje sugrađane različitim programskim aktivnostima koji su namjenjeni različitim dobnim skupinama. U nastavku teksta možete vidjeti kalendar događanja

više

Radovi  na temu jeseni.jpg

Radovi učenika ne temu jeseni

Rijeka, 25. studenog 2014.
U ulaznom holu MO Zamet u sklopu Centra Zamet postavljena je nova izložba radova učenika OŠ Zamet. Likovni radovi na temu jeseni, naslikali su učenici pod vodstvom profesorice Silvije Benković.

više

Konst. VMO Zamet 20.11.2014.jpg

Konstituirano novo Vijeće MO Zamet

Rijeka, 21. studenog 2014.
U sjedištu Mjesnog odbora Zamet, u četvrtak 20. studenog 2014. godine konstituirano je novo Vijeća MO, koje ima sedam članova. Sjednicu je otvorio Igor Načinović, ovlaštena osoba od strane Gradonačelnika, te je dao izvješće o provedenim izborima za članove Vijeća MO Zamet.

više

Volim Hrvatsku Volim Rijeku 2014 1.jpg

Podjelom nagrada i priznanja završena akcija Volim Hrvatsku – Volim Rijeku

Rijeka, 28. listopada 2014.
U organizaciji Grada Rijeke i gradske Turističke zajednice, prigodnom svečanošću u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke obilježen je završetak akcije Volim Hrvatsku – Volim Rijeku. Ovom prigodom riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor TZ Rijeka Petar Škarpa najboljima u nekoliko kategorija uručili su nagrade i priznanja.

više

Ploča riječki olimpijci 1.jpg

Otkrivena ploča s imenima riječkih olimpijaca

Rijeka, 9. rujna 2014.
Uoči sutrašnje obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, na Trgu riječkih olimpijaca, ispred Centra Zamet, svečano je otkrivena ploče s imenima riječkih olimpijaca i paraolimpijaca, osvajača odličja. Ploču su otkrili Luka Wagner, član Boćarskog kluba osoba s invaliditetom, gimnastičarka Jana Vrsalović te najstariji olimpijac Zdravko Ćiro Kovačić.

više