CACIB Rijeka 2017.jpg

Međunarodna izložba pasa CACIB 2017.

Rijeka, 21. veljače 2017.
Nakon iznimno posjećenih međunarodnih izložbi pasa održanih u protekle tri godine, Sportski kinološki klub Rijeka u suradnji s Hrvatskim kinološkim savezom i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, u subotu 25. i nedjelju 26. veljače ponovno organizira Međunarodnu izložbu pasa CACIB u Centru Zamet i na trgu ispred Centra.

više

Dežurstvo predsjenika VMO u veljači

Rijeka, 21. veljače 2017.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u utorak 28. veljače 2017. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imaju mogućnost neposredno dati svoje prijedloge i sugestije  u pogledu uređenja područja i drugim pitanjima iz rada mjesnog odbora.

više

Valentinovo i maškare u veljači.jpg

Održane radionice na temu Valentinova i maškara

U Rijeci, 16. veljače 2017.
U MO Zamet  u veljači su  održane  dvije (9.i  14.) kreativne radionice za predškolsku djecu na temu Valentinova i  maškara. Izrađivala su se srca – privjesci  i maske, panoi na kojima je bilo oblaka, srca i korijandola, „ptica“.

više

2.02.2017. obilazak MO Zamet 1.jpg

Obilazak područja MO Zamet

Rijeka, 2. veljače 2017.
Jučer je usprkos lošem vremenu započeo obilazak terena Mjesnog odbora Zamet s nadležnim predstavnicima službi Grada: Direkcije zajedničke komunalne djelatnosti,  Direkcije za komunalno redarstvo i Rijeka prometa. Planiran je obilazak svih mjesnih odbora u gradu Rijeci.

više

28.01.2017- Maškare.jpg

Zametske maškare i zvončari na Trgu riječkih olimpijaca

Rijeka, 30. siječnja 2017.
Na svom putu i obilasku Zameta, u subotu su Zametske maškare i zvončari i ove su godine tradicionalno došle na Trg riječkih olimpijaca.
Uz pjesmu, zvonjavu zvona  bilo je veselo.

više

21. sjed. VMO Zamet 003.JPG

Dežurstvo predsjenika VMO u siječnju

Rijeka, 19. siječnja 2017.
Predsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u srijedu 25. siječnja 2017. godine, u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imaju mogućnost neposredno dati svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja i drugim pitanjima iz rada mjesnog odbora.

više

DD 17.01.2017 006.JPG

Na Zametu prikupljeno 17 doza krvi

Rijeka, 18. siječnja 2017.
U Mjesnom odboru Zamet održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju su organizirali Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiv Zamet, a u suradnji s Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka. Akcija je provedena u popodnevnim satima.

više

17.01.2017  Pust na Zametu.jpg

Na Zametu je započelo peto godišnje doba

Na Antonju, uz himnu Zametskih maškara i zvončara, podignuta je zastava i tako je započelo peto godišnje doba na Zametu. Nakon zabave u prostorijama SD Zamet pust je odnešen kao i svih predhodnih godina u Žamarić gdje će biti do kraja trajanja maškara.

više

9.12.2016  Prezentacija na Zametu.jpg

Delegacija Bosne i Hercegovine na Zametu

Rijeka, 9. rosinca 2016.
Drugog dana boravka u Rijeci, delegacija iz Bosne i Hercegovine  posjetila je Zamet, MO Zamet te objekat Centra Zamet. Cilj projekta "Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“ je unaprjeđenje života građana Bosne i Hercegovine kroz osnaživanje lokalnih razina vlasti, usluga i infrastrukture te jačanje demokratske odgovornosti i socijalne uključenosti građana.

više