Ploča riječki olimpijci 1.jpg

Otkrivena ploča s imenima riječkih olimpijaca

Rijeka, 9. rujna 2014.
Uoči sutrašnje obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, na Trgu riječkih olimpijaca, ispred Centra Zamet, svečano je otkrivena ploče s imenima riječkih olimpijaca i paraolimpijaca, osvajača odličja. Ploču su otkrili Luka Wagner, član Boćarskog kluba osoba s invaliditetom, gimnastičarka Jana Vrsalović te najstariji olimpijac Zdravko Ćiro Kovačić.

više

Radovi Fiumara.jpg

Radovi na raskrižju ulica Fiumara i Žrtava fašizma te duž ulice Fiumara

Rijeka, 3. rujna 2014.
U petak, 5. rujna 2014. godine započinju radovi na obnovi završnog asfaltnog sloja na raskrižju Ulica Žrtava Fašizma – Fiumara i duž Ulice Fiumara do Trga Bana Jelačića. Predviđeni rok trajanja radova je 15-tak dana, odnosno do 20. rujna. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se produžiti.

više

DD krvi.jpg

Na Zametu prikupljene 24 doze krvi

Rijeka, 23. srpnja 2014.
U ponedjeljak, 21. srpnja u prostorijama MO Zamet u sklopu sportskog Centra Zamet održana je  akcija doborvoljnog darivanja krvi. Odazvalo se 35 darovatelja a krv je dalo 24.

više

zbirno izvješće o radu MO.JPG

Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

Rijeka, 17. srpnja 2014.
Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

više

Obavijest o radovima u Ulici Avelina Turka

Rijeka, 15. srpnja 2014.
Rijeka promet d.d. Služba održavanja prometnica izvještava građane da od sutra zaopiočinju radovi na sanaciji Ulice Avelina Turka.

više

Čekaona Diračje-smetr Srdoči.jpg

Radovi u srpnju

Rijeka, 8. srpnja 2014.
Na području Zameta izvedeni su ili se izvode radovi po prioritetima MO Zamet za 2014. godinu te preneseni radovi iz 2013. godine. Neki od radova započeli su u lipnju.

više

Novi autobusi 1.jpg

65+ godišnje karte "Autotroleja" vrijede do daljnjega

Rijeka, 3. srpnja 2014.
KD Autotrolej obavještava sve korisnike 65+ godišnjih karata, koje su vrijedile do konca svibnja i lipnja 2014. godine kako iste karte vrijede do daljnjega, te će o početku produljenja prava i izrade novih biti obaviješteni na vrijeme, odnosno putem medija. Dakle, važenje postojećih 65 + karata je produljeno, te ih svi naši korisnici mogu koristiti bez ograničenja kao što je to bio slučaj i do sada.

više

Dialektica na fotografijama (16).jpg

Dialektika na fotografijama

Rijeka, 20. lipnja 2014.
Povodom obilježavanja Dana MO Zamet i Dana Župe Srca Isusova Zamet u prostorijama MO Zamet postavljena je izložba fotografija "Dialektika" autora patera Ivana Vinkova. Ovo je paterova druga izložba postavljena u mjesnom odboru, kako je u pozdrvnoj riječi istakao Vojmir Turak, predsjednik VMO.

više

Dječji vrtić Oblačić RPLP 2.jpg

Riječki program lokalnog partnerstva: uređeno dvorište vrtića Oblačić

Rijeka, 16. lipnja 2014.
U sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva u Dječjem vrtiću Oblačić na Zametu uređeno je dvorište. Projekt pod nazivom "Oaza sretnog djetinjstva 2" nastavak je projekta realiziranog 2013. godine, čime je djeci uljepšan svakodnevni boravak u vrtiću.

više

zajednička fotografija 12.06.2014.JPG

Provedena akcija biramo najljepšu okućnicu bakon i prozor u 2014.

Rijeka, 13. lipnja 2014.
Ove godine je ponovo provedena akcija "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor koju Vijeće MO provodi temeljem Programa za 2014. godinu i obilježavanja Dana MO. Cilj akcije  je veća angažiranost svih sugrađana  kojima je ljepota zelenila i cvijeća dio svakodnevnog življenja te  da svojim primjerom  motiviraju i svoje susjede da uređuju i oplemenjuju prostor u kojem žive.

više

milenijska 12.06.2014..jpg

Završeni Dani MO Zamet

Rijeka, 13. lipnja 2014.
Sinoćnom svečanošću završili su Dani MO Zamet koji su započeli 4. lipnja. Svečanost se odvijala u dva dijela. U prvom dijelu održana je svečana sjednica a nakon toga usljedilo je otvorenje izložbe fotografija.

više