DD krvi u kolovozu.jpg

Na Zametu prikupljeno 38 doza krvi

Rijeka, 21. kolovoza 2015.
U Mjesnom odboru Zamet održana je treća ovogodišnja humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju su organizirali Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiv Zamet, a u suradnji s Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka. Akciji se odazvao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

više

Ulica M.Lovraka Srdoči- radovi.jpg

U tijeku veliki komunalni radovi u Rijeci

Rijeka, 13. kolovoza 2015.
U sklopu velikog investicijskog ciklusa Vodovoda i kanalizacije, trenutno se u Rijeci provodi niz radova na izgradnji kanalizacije i obnovi vodovoda. Komunalni radovi aktualni su na Srdočima, Drenovi, Brašćinama i Pulcu, Škurinjama, Pehlinu, Zametu, Gornjem Zametu i Kostabeli.

više

Takmičenje u boćanju.jpg

Održano takmičenje u boćanju

Rijeka, 5. kolovoza 2015.
Povodom obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana pobjede na jogu "Selo" održano je natjecanje u boćanju. Prigodnim riječima natjecanje je otvorio predsjednik društva "Selo" Željko Tomac. Organizator turnira je Jog "Selo", a VMO Zamet je pomoglo u realizaciji turnira osiguravši sredstva za medalje za najuspješnije igrače.

više

Izvješće o realizaciji plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete mjesnog odbora Zamet u 2014. godini

Rijeka, 16. lipnja 2015.
U nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Zamet u 2014. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2013. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na svojoj 17. sjednici održanoj 14. svibnja 2015. godine

više

16.06.Svečana sjednica (4).jpg

Završili su Dani MO Zamet

Rijeka, 17. lipnja 2015.
Sinoćnom svečanošću završili su Dani MO Zamet koji su započeli 6. lipnja. Svečanost se odvijala u dva dijela. U prvom dijelu održana je svečana sjednica, a nakon toga usljedilo je otvorenje izložbe fotografija.

više