okućnica.jpg

Akcija biramo najljepšiu okućnicu, balkon i prozor u 2014. - prijave

Rijeka, 10. travnja 2014.
I ove godine Vijeće mjesnog odbora Zamet provest će akciju "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2014. godini" na temelju programskih aktivnosti za 2014. godinu. Prijeve se zaprimaju u sjedištu MO od 10. do 25. travnja 2014.

više

Mjerenje tlaka i šećera u travnju.jpg

Održano predavanje i mjerenje tlaka i razine šećera u krvi

Rijeka, 10. travnja 2014.
Danas su u MO provedene akcija mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, a popodne je održano predavanje o alergiji i prehladi. Akciju je organizirao Pododbor za zdravstvo i socijalnu skrb koji vodi Ivica Prtenjača. 

više

Radovi na temu Uskrsa.jpg

Likovni radovi na temu Uskrsa

Rijeka, 7. travnja 2014.
U ulaznom holu MO postavljena je druga ovogodišnja izložba radova učenika OŠ Zamet nastalih u likovnim radionicama. Izložbu su postavile Marija i Sara učenice 8 D.

više

Skupština DD krvi (5).JPG

Održana skupština Aktiva DD krvi Zamet

Rijeka, 3. travnja 2014.
Sinoć je u MO Zamet održana izborna skupština Aktiva DD krvi Zamet. Skupštini su prisustvovali mnogobrojni darovatelji krvi, ravnateljica GD Crvenog križa Marija Vičić te gosti.

više

GUP_RI_2014_JR.jpg

Izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana grada Rijeke - javni uvid u Prijedlog izmjena i dopuna plana

Rijeka, 1. travnja 2014.
Započinje Javna rasprava o Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Rijeke.

više

radionica -Uskrs.jpg

Održane kreativne radionice

Rijeka, 25. ožujka 2014.
Nakon veljače u kojem održana prva ovogodišnja kreativna radionica na temu maškara, jučer je održana radionica čija je tema bila nadolazeći Uskrs. Radionice se realiziraju na temelju programskih akvivnosti VMO Zamet i brige o djeci.

više

Pješačka staza-stepenice kod OŠ Zamet.jpg

Radovi po prioritetima u ožujku

Rijeka, 24. ožujka 2014.
Tijekom ožujka izvodili su se radovi po prioritetima komunalnih zahvata područja Zamet iz 2013. godine, a u nadležnosti realizacije Odjela za komunalni sustav.

više

za web.jpg

Devet projekata RPLP 2014

Rijeka, 20. ožujka 2014.
U okviru Riječkog programa lokalnog partnerstva u 2014. godini realizirat će se devet projekata. Suradnjom Grada Rijeke, grupa građana i udruga kroz projekte će se uređivati dvorišni prostori Dječjih vrtića Galeb, Oblačić, Potok i Drenova, te dvorište Centra za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama. Obnovit će se dio komunskih šterni na Drenovi, osvijetliti šetnica na Mistražu i urediti dio uz baru, a također je predviđena i revitalizacija starog voćnjaka Udruge za terapijsko jahanje Pegaz na Orehovici, kao i formiranje urbanih vrtova za ekološki uzgoj hrane u gradu Rijeci.

više

M. Sušnja-Braće Mohorić (8).jpg

Obavijest o novoj regulaciji prometa dijelom Ulice Berte Jardas

Rijeka, 4. ožujka 2014.
Od četvrtka započinju radovi na novoj regulaciji prometa u dijelu Ulice Berte Jardas na način da će ona postati jednosmjerna u smjeru sjever – jug, tj. iz smjera Ulice braće Mohorić prema Zametskoj ulici.

više

spremnici za otpad.jpg

Aktivnosti vezane uz uspostavu integriranog sustava primarne selekcije na području grada Rijeke

Rijeka, 21. veljače 2014.
U suradnji s Gradom Rijeka KD Čistoća pokrenulo je niz aktivnosti s ciljem uspostave održivog sustava gospodarenja otpadom te uvođenje integriranog sustava primarne selekcije. Uspostava navedenog sustava uspješno je provedena na području 12 mjesnih odbora, a nastavak upostave sustava na ostalim područjima grada je u tijeku.

više