S ciljem osiguravanja kontinuiteta i dostupnosti zdravstvene zaštite akutno bolesnih osoba, Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu zaštitu i unapređenje kvalitete života sudjeluje u sufinanciranju režijskih i materijalnih troškova u ambulantama Doma zdravlja Primorsko goranske županije na adresi Cambierieva 7 gdje se provode posebna dežurstva. Također, Odjel sufinancira posebna dežurstva u djelatnosti zdravstvene zaštite predškolske djece subotom.

Grad Rijeka sufinancira rad posebnih dežurstava u djelatnostima opće/obiteljske medicine, zdravstvene zaštite predškolske djece i dentalne zdravstvene zaštite u većem opsegu nego što je to propisao Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Kako bi zdravstvena usluga bila što dostupnija dogovoreno je da se u dežurnoj ambulanti u Cambierievoj 7 dežurstva provode:

  • subotom, nedjeljom i blagdanom, opća/obiteljska medicina i zdravstvena zaštita predškolske djece od 8,00 do 20,00 sati
  • dentalna zdravstvena zaštita radnim danom od 20,00 do 24,00, a subotom, nedjeljom i blagdanom od 8,00 do 24,00 sati.

Također, Odjel sufinancira posebna dežurstva u djelatnosti zdravstvene zaštite predškolske djece subotom u vremenu od 8,00 do 15,00 sati, jer to nije ugovoreno s HZZO-om.

 

Utorak, 21. ožujak 2017.

Riječkoj djeci dežurni pedijatri dostupni tijekom cijelog vikenda

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje financira posebna dežurstva u djelatnosti zdravstvene zaštite predškolske djece u svim velikim hrvatskim gradovima, pa tako i u Rijeci. Dežurna ambulanta za djecu u Rijeci nalazi se na adresi Cambierieva 7 već dugi niz godina. Propisano radno vrijeme svih dežurnih ordinacija je subotom od 15 do 20 sati, te nedjeljom…

Više informacija