Član Gradskog vijeća Josip Kukuljan je, na 18. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke, održanoj 30. svibnja 2019. godine, iznio mišljenje o dobivenom odgovoru na njegovo pitanje postavljeno pisanim putem vezano za uslugu prijevoza na relaciji Delta-Ronjgi-Delta 1. svibnja te je dodatno upitao tko je potpisao ugovor sklopljen između Autotroleja i SDP-a za taj dan.

Odgovor

Za prijevoze koji su izvršeni 1. svibnja 2019. godine na relaciji Delta – Ronjgi i povratno, temeljem Narudžbenice za prijevoz, izdane od strane Gradske organizacije SDP-a Rijeka, zaključen je Ugovor o prijevozu između trgovačkih društava Autotrolej i Rijeka plus. Ugovor su potpisali ovlašteni predstavnici navedenih trgovačkih društava, zaduženi za realizaciju komercijalnih djelatnosti. Ugovor o prijevozu je potpisala rukovoditeljica Službe komercijale Rijeka plusa, Slavica Šćulac Strenja i voditelj odjela prometa KD Autotrolej, Ivica Biondić.

Komercijalna realizacija prijevoza izvršena je putem trgovačkog društva Rijeka plus d.o.o. koje za Autotrolej, među ostalim, obavlja i poslove prodaje prijevoznih kapaciteta. Za izvršene usluge prijevoza naplaćena je naknada u iznosu od 8.875,00 kuna (PDV uključen).

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mr.sc. Vojko Obersnel