Srijeda, 26. lipanj 2024.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja za dječje vrtiće drugih osnivača za pedagošku godinu 2024./2025.

Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja za dječje vrtiće drugih osnivača za pedagošku godinu 2024./2025.

Više informacija

Četvrtak, 11. travanj 2024.

Javni poziv vlasnicima / suvlasnicima građevina na području zaštićene Urbanističke cjeline grada Rijeke za korištenje sredstava spomeničke rente namijenjenih sufinanciranju provođenja Programa sanacije i obnove pročelja i krovova u 2025. i 2026. godini

Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade, Odsjek za kulturu, Pododsjek za zaštitu i očuvanje kulturnih dobara, objavio je Javni poziv vlasnicima/suvlasnicima građevina na području zaštićene Urbanističke cjeline grada Rijeke za korištenje sredstava spomeničke rente namijenjenih sufinanciranju provođenja Programa sanacije i obnove pročelja i krovova u 2025. i 2026. godini.

Više informacija