Tjedni rasporedi korištenja sportskih objekata grada Rijeke. Dodatne informacije o rasporedima korištenja sportskih objekata mogu se dobiti u Odjelu gradske uprave za sport i tehničku kulturu.

Novom Odlukom Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske za Primorsko-goransku županiju, od 26. ožujka 2021. godine (https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20PG%C5%BD%20-%201.%20izmjena.pdf) treninzi su u zatvorenom prostoru ponovno dozvoljeni samo za klubove koji se natječu u 1. ili 2. senoirskoj te 1. juniorskoj nacionalnoj ligi, kao i za pojedinačne sportaše čije ekipe se natječu u najvišem nacionalnom rangu, koji su kategorizirani ili se nalaze na listi koju je objavilo Ministarstvo turizma i sporta kao listu sportaša koji se pripremaju za najviša međunarodna natjecanja. Sportske aktivnosti na otvorenom nisu obuhvaćene novim mjerama te se one nastavljaju bez promjena.

Navedena Odluka stupa na snagu 29. ožujka i traje do 12. travnja 2021. godine.

Shodno navedenoj Odluci skrećemo pažnju da se sportske aktivnosti koje nužno zahtijevaju puno korištenje svlačionica tijekom trajanja ove Odluke privremeno neće moći održavati. Tako će plivališta Bazena Kantrida biti privremeno nedostupna za korištenje građanstvu i članovima sportskih udruga koji ne ulaze među gore navedene kategorije sportaša s dozvolom za nastavak aktivnosti treninga u zatvorenim prostorima.

Kako je navedenom Odlukom propisano i zatvaranje teretana i fitness dvorana, upravitelji sportskih objekata također privremeno neće odobravati korištenje ovih prostora unutar sportskih objekata.

Obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije u Gradu i Županiji, klubovima posebno skrećemo pažnju na potrebu za striktnim poštivanjem svih propisanih epidemioloških mjera. Upravitelji sportskih objekata Grada striktno su zaduženi za potpuno i stalno provođenje te kontrolu provođenja svih mjera.

– Ažurirano: travanj 2021. (vrijedi do sljedeće izmjene)

Telefon Fax Adresa Osoba za kontakt Email Web

Glavni kontakt Odjela za sport i tehničku kulturu

Odjel za sport i tehničku kulturu T. +385 51 209 602 F. +385 51 209 613 Trpimirova 2, Rijeka Pročelnik
Zdravko Ivanković
Tajnica
Grubišić Senija
sport@rijeka.hr