Tjedni rasporedi korištenja sportskih objekata grada Rijeke. Dodatne informacije o rasporedima korištenja sportskih objekata mogu se dobiti u Odjelu gradske uprave za sport i tehničku kulturu.

Novom Odlukom Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske od 11. lipnja 2021. godine (u prilogu) došlo je do daljnjeg popuštanja ograničenja povezanih sa sportskim aktivnostima. Ovom odlukom dozvoljene su aktivnosti i treninga i natjecanja za sve kategorije i uzraste sportaša i u otvorenom i u zatvorenom prostoru, uključujući i školske sportske dvorane. Ograničenja su ostala samo u pogledu prisutnosti gledatelja, gdje za svako natjecanje s gledateljima županijski zavod za javno zdravstvo mora izraditi epidemiološki okvir, a županijski stožer civilne zaštite izdati posebno odobrenje, ili se pak organizator obvezuje da su svi gledatelji te tehničko i organizacijsko osoblje preboljeli Covid-19 infekciju i/ili su protiv nje cijepljeni, ili su pak na nju odgovarajuće testirani (uz kriterije koji se detaljno navode u Odluci).

Uz ove mjere obvezatno je pridržavanje općih epidemioloških mjera, te ostalih mjera koje se navode u Odluci, kao i u preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Navedena Odluka stupila je na snagu 12. lipnja i traje do 30. lipnja 2021. godine.

Unatoč poboljšanju epidemiološke situacije u Gradu i Županiji, klubovima skrećemo pažnju na potrebu za striktnim poštivanjem svih propisanih epidemioloških mjera, o čemu ovisi  zdravlje ali i mogućnost daljeg nesmetanog bavljenja sportom naših sportaša i klubova.

– Ažurirano: kolovoz 2021. (vrijedi do sljedeće izmjene)

Telefon Fax Adresa Osoba za kontakt Email Web

Glavni kontakt Odjela za sport i tehničku kulturu

Odjel za sport i tehničku kulturu T. +385 51 209 602 F. +385 51 209 613 Trpimirova 2, Rijeka Pročelnik
Zdravko Ivanković
Tajnica
Grubišić Senija
sport@rijeka.hr