Tjedni rasporedi korištenja sportskih objekata grada Rijeke. Dodatne informacije o rasporedima korištenja sportskih objekata mogu se dobiti u Odjelu gradske uprave za sport i tehničku kulturu.

Novim Odlukama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske od 11. lipnja 2021. godine nadalje došlo je do daljnjeg popuštanja ograničenja povezanih sa sportskim aktivnostima. Ovom odlukom dozvoljene su aktivnosti i treninga i natjecanja za sve kategorije i uzraste sportaša i u otvorenom i u zatvorenom prostoru, uključujući i školske sportske dvorane. Ograničenja su ostala samo u pogledu prisutnosti gledatelja, pa organizatore pojedinih sportskih događaja upućujemo na stranice Stožera (https://civilna-zastita.gov.hr/odluke-stozera-civilne-zastite-rh-za-sprecavanje-sirenja-zaraze-koronavirusom/2304), gdje su navedene potrebne aktivnosti kod određenih događaja.

Uz ove mjere obvezatno je striktno pridržavanje općih epidemioloških mjera, te ostalih mjera koje se navode u Odlukama, kao i u preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, o čemu ovisi  zdravlje ali i mogućnost daljeg nesmetanog bavljenja sportom naših sportaša i udruga.

– Ažurirano: prosinac 2022. (vrijedi do sljedeće izmjene)

Telefon Fax Adresa Osoba za kontakt Email Web

Glavni kontakt Odjela za sport i tehničku kulturu

Odjel za sport i tehničku kulturu T. +385 51 209 602 F. +385 51 209 613 Trpimirova 2, Rijeka Pročelnik
Zdravko Ivanković
Tajnica
Grubišić Senija
sport@rijeka.hr